Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Siz bana neden dik konuşuyorsunuz? 4 Haziran Perşembe Zuhal Topal’la Sofrada olay var!

Siz bana neden dik konuşuyorsunuz? 4 Haziran Perşembe Zuhal Topal’la Sofrada olay var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında hafta içi her gün yayınlanmakta olan Zuhal Topal’la Sofrada yarışması, geçtiğimiz hafta bayram nedeniyle eski bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Program bu hafta yine yeni bölümleriyle izleyicilerle buluştu. Yeni haftada olaylar yine bitmek bilmiyor.

Ancak bu sefer Zuhal Topal’ın elinde büyük bir silah var. Haksızlık yaptığına inandığı bir kayınvalide olur ise Zuhal Topal, yeni kural gereği o kişiyi diskalifiye ederek programdan çıkartıyor. Artık kayınvalideler çok dikkat etmeli.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının 4 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan 414.bölümünden ilk görüntüler paylaşıldı.Gelin hanım ile kayınvalidelerin arası bir hayli gerildi.

Gelin hanım, “Siz bana neden dik dik konuşuyorsunuz, çok merak ettim” diye söylenince, kayınvalide “Ya sabır” demekten başka bir şey söyleyemiyor.

Zuhal Topal’ın da şaşırdığı, garibine giden anları yeni bölümde bulacaksınız. İşte Zuhal Topal’la sofrada 4 Haziran Perşembe günü yayınlanacak 414. bölümden ilk görüntüler: