Ana sayfa Dizi Fragmanları Gençliğim Eyvah dizisinin başlama tarihi ve yayın günü belli oldu!

Gençliğim Eyvah dizisinin başlama tarihi ve yayın günü belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv, yeni dizisiyle yaz ekranında reyting peşinde koşuyor. 2020 yaz ayının en cesur dizilerinden birisi de Gençliğim Eyvah. Koronavirüs pandemisi nedeniyle birçok dizi setinin çalışma yapmak istemediği dönemde Gençliğim Eyvah dizisi özel olarak hazırlanan platoda çekimlere başladı. 2020 yılının Mayıs ayının 3. haftasında başlayan çekimler neşeli bir ortamda gerçekleşti. Dizinin oyuncuları kısa sürede kaynaştı ve iyi bir komedi dizisi için her türlü şart da sağlandı.

Gençliğim Eyvah, yaz ekranının neşesi olmaya geliyor. 15 Haziran Pazartesi akşamı dizi ilk bölümü ile ekranda yerini alacak. Pazartesi akşamlarının neşesi artık atv ekranındaki dizi ile yaşanacak.

Aynı semtin iki düşman kebapçısı Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı Ailelerinin etrafında dönen aşk, sır ve entrika dolu hikayesi izleyici ile buluşuyor.

Dizide; Cengiz Bozkurt, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Ulviye Karaca, Elif Doğan, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan, Erdem Kaynarca, Bahar Süer, Kemal Uçar, İpek Çiçek, Ecem Atalay ve Beyti Engin gibi başarılı isimler rol alıyor. İşte dizinin 1.bölümünden fragman:

Gençliğim Eyvah, aşkların, büyük sırların, beceriksizce çevrilen entrikaların komedisini izleyiciyle buluşturmak için gün sayıyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Yılmaz’ın oturduğu dizinin senaryosunu Barış Başar ve Ünal Yeter yazdı.