Ana sayfa Dizi Haberleri Sizin bildiğiniz Halka dizisi final yaptı, ama yeni bir Halka geliyor!

Sizin bildiğiniz Halka dizisi final yaptı, ama yeni bir Halka geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında geride bıraktığımız sezonun başarılı yapımlarından olan Halka, hem senaryosu hem oyuncu kadrosu ile farkını sergilemişti.

Ancak dizinin reytinglerinin kötü olması hep soru işaretiydi… TRT1, uzun süre diziyi 2. sezon taşıyıp taşımamayı düşündü. Sonrasında ise 1. sezon finali yaparak 2. sezonun olacağı bilgisi iletildi.

Fakat işler pek de böyle değil… Kısaca ve net olarak sizin bildiğiniz, geçtiğimiz sezon izlediğiniz Halka dizisi aslında final yaparak bitti.

Yeni sezonda Halka dizisinin yeni bir konsept ile farklı bir şekilde ekranda olması durumu var ama senaryo hazır olmadığı ve daha birçok belirsizlik olduğu için bir sonraki sezona da sarkabilir.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Halka dizisinin akıbetini köşesine taşıdı.

Dizinin 45-60 dakika arasında bir formata dönüşeceğini ve birkaç dilde yeni konsepti yurt dışıına satmayı planlayan TRT, eğer bu proje başarılı olur ise dizinin yeni formatını da kanalda ekrana getirecek.

Sizin bildiğiniz Halka dizisi final yaptı, ama yeni bir Halka geliyor! 7

Yeni bölümlerin bu yeni konsepte göre yapılması durumu var. Ocak 2020 hedef tarih ama Temmuz ayına sarkması da muhtemel.

Yeni sezon için konsept hazır ama senaryo henüz yazılmış durumda değil.

Peki oyunculara ne olacak?

Projenin yeni hali tüm oyunculara anlatıldı ve herkes serbest bırakıldı.

Yeni konsept hazır olduğunda müsait olan isimlerle yeniden yola çıkılacak.

Sina Koloğlu şu yorumda bulunuyor: “Yani dizi sezon finali yaptı ama ‘final’ de olabilir, yepyeni bir ‘Halka’ da çıkabilir. Eskinin devamı ya da yenisi… Ama izlediğimiz ‘Halka’ bu durumda bitti. ”

Koloğlu, TRT’nin yurt dışı konsepti ile doğru bir iş yaptığını düşündüğünü de belirtiyor.

Koloğlu, “Dizinin devamını bu kadar süreye yayması ise riskli… Yeniden yapmak ne kadar eski tadında olur, onu bilemem. Yani aslında bu vesileyle ‘final’ yapmış oldu” şeklinde yazdı.