Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şöhret olmanın zorluklarını Erkan Kolçak Köstendil’den dinleyin!

Şöhret olmanın zorluklarını Erkan Kolçak Köstendil’den dinleyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu Sadettin karakteri ile dikkatleri çekiyor. 3 sezondur dizide yer alan oyuncu, ayrıca koronavirüs pandemi döneminde hazırladığı mini dizi ile de dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, şöhret olmasının iş noktasında zorlayan yönlerinden bahsetti.Oyuncu, dizidoktoru.com sitesindeki röportajında ünlü olmanın ardından oyunculuk konusunun zorlaşan bir durumunun olduğuna değindi.

Köstendil, “Çünkü oyuncu ona bu ünü sağlayan karakterle ünlü olmuş. Şimdi artık eskiden çalıştığının belki de 2-3 katı daha fazla çalışmak zorundasın ki, yeniden başka bir rolle “ünlü olabil.” Bir kere disiplin olarak sana böyle bir zorluk çıkarıyor, beklenti oluşturuyor” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, ünlü olduktan sonra oyuncunun daha fazla çalışmasının gerektiğini, yeniden bambaşka bir şekilde ünlü olması gerektiğini de hatırlattı. Erkan Kolçak Köstendil, ” Yeni bir role inandırman için daha zorlu bir çalışma süreci bekliyor seni” dedi.