Ana sayfa Güncel Haberler Zalim İstanbul dizisinde sete çıkmak istemeyen Fikret Kuşkan’a destek geldi!

Zalim İstanbul dizisinde sete çıkmak istemeyen Fikret Kuşkan’a destek geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fikret Kuşkan hakkında gündemde 2 konu bulunuyor… Bunlardan birisi eski eşi ile ilgili diğeri ise başrolünde yer aldığı Zalim İstanbul dizisi hakkında. Fikret Kuşkan, eski eşi Bahar Kerimoğlu için Nisan ayında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Eski eşinin kendisine hakaret ettiğini ve psikolojik şiddet uyguladığını belirten Fikret Kuşkan mahkemeye başvurmuştu.

Akşam gazetesinin haberine göre Bahar Kerimoğlu, mahkemenin verdiği 2 aylık uzaklaştırma kararından sonra ilk kez konuştu. Bahar Kerimoğlu, “Fikret babamız, her şey yolunda… Her şeye inanmayın. Şahane bir oğlumuz var. Babası Fikret, annesi ben. İyi ki” diye konuştu. 2009 yılında boşanan çiftin bir oğlu bulunuyor.

Zalim İstanbul dizisinde sete çıkmak istemeyen Fikret Kuşkan'a destek geldi! 8

Fikret Kuşkan hakkındaki bir diğer konu ise Zalim İstanbul dizisinin son 4 bölümünün çekimlerine katılmak istememesiydi.

Dizide çalışmalar başladı. Avşar Film, sözleşme gereği Fikret Kuşkan’ı sete davet etti. Ancak ünlü oyuncunun çekimlere katılmayacağı belirtiliyor.

Fikret Kuşkan’ın evine ihtarname de gönderildiği öğrenildi. Zalim İstanbul dizisiyle ilgili sosyal medyada yapılan yorumlarda ise Fikret Kuşkan’a destek var.

Zalim İstanbul dizisinde sete çıkmak istemeyen Fikret Kuşkan'a destek geldi! 9

Dizinin çok eleştirilen senaryosu nedeniyle Fikret Kuşkan’ı haklı bulan birçok izleyici var. Bir dizi izleyicisi, “Bence Fikret Kuşkan en iyisini yapıyor. Öyle senaryoya tam ayarında bir hareket. Cesaretinden dolayı tebrik ediyorum kendisini” diyerek destekte bulundu. Buna benzer birçok mesajı da sosyal medyada görebilirsiniz.

Sözleşmeye rağmen sete çıkmak istemeyen Fikret Kuşkan’ın canlandırdığı Agah bey karakteri için kalp krizi ve mezarlık sahneleri yazıldı.