Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şok Şok! Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında Altın hanım olay oldu, büyük haksızlık yapıldı!

Şok Şok! Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında Altın hanım olay oldu, büyük haksızlık yapıldı!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay / Zuhal Topal’la Sofrada 10 Ocak Perşembe günü 99. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıktı. Fox TV ekranında yayınlanan programda herkesi şoke eden bir olay yaşandı. Bu haftanın en dikkat çeken kayınvalidelerinten Altın hanım, programın tarihine geçen bir işe imzasını attı. 3. gün yarışan Altın hanımın gelini düşük puan almıştı. Bugünkü bölümde ise Rizeli gelin Elif Erkil ile kayınvalidesi Niğdeli Fatma Erkil’e konuk olundu… Altın hanım program boyunca bir hayli neşeliydi. Gelinin tüm yemeklerini beğenen ve olumlu eleştiriler yapan Altın hanım, kayınvalide Fatma hanım ile de uyuştuklarını söyledi.

Altın hanımın gelin ve kayınvalidesine yönelik bu olumlu tutumu diğer kayınvalidelerin dikkatini çekti. Asıl bomba ise puanlamada yaşandı.

Şenay hanım 4 puan verdi.
Arzu hanım 4 puan verdi.
Asiye hanım 4 puan verdi.
Altın hanım 10 puan verdi.

Programda verilen en yüksek puan olan 10 puan tartışmalara sebep oldu.

Diğer kayınvalideler, Altın hanımın doğru yapmadığını ve 10 puanı hak edecek bir masa olmadığı itirazını yaptı.

Adaletsiz davranmak ile eleştirilen Altın hanımın, bir başka geline yemeklerini çok beğenmesi hatta 2. tabağı istemesine karşın düşük puan verdiğini hatırlatan Zuhal Topal, düşük tonda da olsa eleştirisini yaptı.

Topal, “En yüksek puanı verdi, onun takdiridir” diyerek konuyu kapattı. Ancak Altın hanımın Elif gelini birinci yapmak için 10 puan vermiş olması, izleyiciler tarafından büyük haksızlık olarak algılandı. İzleyiciler, Altın hanımın diğer gelinlere haksızlık yaparak Elif hanıma avantaj sağlamasına sosyal medyada tepki gösterdi.

Zuhal Topal’ın puanı ise 8 oldu… Böylelikle Elif hanım kazanmaya en yakın gelin durumuna geldi.

Zuhal Topal’la Sofrada programında 11 Ocak cuma akşamı haftanın finali yapılacak ve 10 bin TL kazanacak gelin hanım belli olacak.

100. bölümü yayınlanacak olan programda gelin Elif hanım büyük bir avantaj kazanmış oldu.

Şok Şok! Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasında Altın hanım olay oldu, büyük haksızlık yapıldı! 7

HAFTANIN FİNALİNDE KİM YARIŞACAK?

Haftanın 5. ve son gün yarışmacıları müstakbel gelin Emine Alan ile kayınvalidesi Arzu Yorulmaz…

Emine gelin henüz 22 yaşında ve nişanlı. Şimdiden evlenmeden önce büyük ödülü alıp kayınvalidesinin gönlünü almaya hazırlanıyor.

Arzu hanım dobra ve sözünü esirgemeyen bir jüri. Müstakbel gelin ile kayınvalide el ele verdiler ve rakiplerine ‘hodri meydan’ diyorlar.