Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım dizisinde Özge Yağız; sesi, duruşu ve görüntüsüyle ne kadar da zarif!

Sol Yanım dizisinde Özge Yağız; sesi, duruşu ve görüntüsüyle ne kadar da zarif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında Yemin dizisini izleyenler bilecektir, Reyhan karakterinde Özge Yağız çok iyi bir çıkış yakalamıştı. Genç oyuncu ikinci sezonun sonunda ise yapımdan ayrılarak kendisine yeni bir rota çizdi. Kendisinden önce birçok günlük dizi ile parlayan ünlü isim gibi, Özge Yağız da sezon dizilerinde yer alarak kariyerini daha da parlatmak için zorlu bir yolculuğa çıktı.

Star TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Sol Yanım dizisinin fragmanları yayınlanmaya başlandı. Tolga Mendi ile birlikte başrolde yer alan Özge Yağız da heyecanlı ve bir o kadar da kendinden emin… Oyuncu, hayranları için kısa bir video yayınladı. Heyecanı her halinden belli olan oyuncu, takipçiler tarafından da iltifatlara boğuldu.

Bir çok dizi hayranı, Özge Yağız’ın naifliğine ve doğallığına dikkat çeken yorumlar bıraktı. Bir izleyici, “Ne kadar naif olduğu o kadar belli ki; sesi, duruşu, her şeyi ile muhteşem bir kadın” yorumunu yaptı.

Hayranları, güzel dileklerde bulundu ve başarılı bir proje olmasını istediklerini yazdı. Heyecanla Sol yanım dizisini beklediklerini belirten birçok kişi var.

Asaleti ve zarafetiyle de hayranlarını etkileyen oyuncu, videoda ise şu sözleriyle dikkat çekti:

“Herkese merhabalar. Hayata sıfırdan başlayanların hikayesi Sol Yanım, çok yakında Star’da. Keyifle çektiğimiz bölümlerimizi izlemeniz için sabırsızlanıyoruz. Kendinize iyi bakın.”