Ana sayfa Dizi Fragmanları Sol Yanım dizisinde reytingler düşse de sette keyifler yerinde!

Sol Yanım dizisinde reytingler düşse de sette keyifler yerinde!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında gün değişikliğine gidilen Sol Yanım, geçen hafta çarşamba akşamı ekrana geldi ve reytingler düşünce de moraller bir hayli bozuldu. Dizinin şimdiye kadar 9 bölümü yayınlandı ve 10. yeni bölüm de merakla bekleniyor… Yeni bölümün daha iyi reytingler getirmesi beklentisi hakim. Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel’in başrollerinde yer aldığı Sol Yanım dizisinin setinde ise keyifli bir ortam var.

Sol Yanım’ın kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı. Dizinin çekimlerinde neler yaşandığını aşağıdaki videoda görebilirsiniz. Tüm ekibin neşeli bir şekilde dizinin çekimlerine devam ettiği görülüyor. Oyuncuların birbirleri ile iyi iletişimler kurduğu, set ekibinin ise yoğun bir şekilde sahneleri çıkartmak için çaba sergilediği kamera arkasına yansıdı. Son bölüm reytingleri kötü gledi ama dizinin ekibi keyifli bir şekilde yoluna devam ediyor.

Sol Yanım dizisinin 10. yeni bölümü ise 3 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’da Star TV’de yayınlanacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Serra, burs teklifini kabul edecek mi? Serra, Nilgün ve İhsan arasındaki ilişkiyi nasıl öğrendi? Asena malikanede kalmaya devam edebilecek mi? Burak ve Serra arasında neler yaşanacak? Selim’in Serra’dan sakladığı farklı bir hayatı mı var?

Otel odasında yaşadıkları tartışmadan sonra Selim ve Serra’nın yolları yeniden ayrılma noktasına gelir. Serra, annesinin İhsan’la geçmişini öğrenir ve bu sırrı kendisinden sakladığı için annesinden hesap sorar.

Burak’ın yaşadığı maddi sıkıntıları bilen Serra, ona mahallede bir ev bulur. Selim, Burak ve Serra’nın bu yakınlığına anlam veremez. Hem Serra hem Burak ile arasına soğukluk girince, Selim’in sığındığı liman Biricik olur. Burak’ın mahalleye taşınmasının ardından kaza konusunun gündeme gelme ihtimalı Barbar’ı endişelendirir.

Asena’nın hamileliği evdeki tartışmaların odağı haline gelir. Oynadığı oyunlar açığa çıkan Asena, iyice köşeye sıkışır. İhsan ise Nilgün’le görüşebilmek için elinden geleni yapar.