Ana sayfa Dizi Haberleri Sol Yanım ekibi sette coştukça coşuyor, perde arkasında bakın neler yaşanıyor!

Sol Yanım ekibi sette coştukça coşuyor, perde arkasında bakın neler yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden Sol Yanım, perşembe akşamları yoluna devam ediyor. Küçük reyting artışları ile ilk 7 bölümü geride bırakan dizinin kemik bir izleyici kitlesi oluşmaya başladı. Ancak oranlar yeterli değil ve dizinin daha fazla izleyiciye ulaşması şart. Sol Yanım dizisinin gidişatını da önümüzdeki bölümlerde elde edilecek sonuçlar belirleyecek.

Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel ve Emre Bey’in başrollerinde yer aldığı dizinin 7. bölümünün perde arkasında çekimlerden neler yaşandığına dair detaylar ortaya çıktı. Sette ki manzara gayet güzel. Ekip hem yoğun hem de neşe içinde…

Barış Yöş’ün yönetmenliğinde yenilenme adımları da atan dizinin 7. bölümünden kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Çekimler öncesindeki eğlenceli anların yansıdığı görüntüler, ekibin reyting konusuna pek de takılmadığını, keyiflerin yerinde olduğunu anlatıyor.

Havanın iyice soğuması oyuncuları da etkilemeye başladı. Ancak çekimler tüm hızıyla devam ediyor.

Sol Yanım dizisinin geçtiğimiz perşembe akşamı yayınlanan 7. bölümünün çekimleri sırasında yaşanan detayları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.