Ana sayfa Dizi Haberleri Begüm Akkaya, Çukur dizisinde sefaleti dibine kadar yaşıyor!

Begüm Akkaya, Çukur dizisinde sefaleti dibine kadar yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çukur dizisinin Seher’i olarak ekranda izlemeye başladığımız Begüm Akkaya, hikayeye yeni bir heyecan getirdi. Güçlü performansı ile diziye çok yakışan oyuncu, izleyicilerin de takdirini kazandı.

TV100’e konuşan Begüm Akkaya, sokak köpeklerine mama verirken görüntülendi. Hayvan hakları konusunda çok duyarlı olan oyuncu, pandemi döneminin olabildiğince evde geçtiğini ve ev ile set arasında gidip geldiğini söyledi.

Kalabalığa çok fazla girmeden, evde kaldığı dönemlerde yürüyüşlere de çıktığını ifade eden oyuncu, bu dönemde aşırı kendisi ile ilgili bir şeyler keşfeden insanlar olduğunu ama kendisinin bu sürece adapte olmaya çalıştığını söyledi. Oyuncu, “Zaman zaman çok olumsuz gibi geçirdim. Zaman zaman kendimle kalmak iyi geldi ama karışık yani, inişli çıkışlı” diyerek bu pandemi dönemindeki hislerinden bahsetti.

Çukur dizisine başladığı için çok mutlu olduğunu ifade eden oyuncu, “4 senedir emek veren, işini sevgi ile yapan çok güzel bir ekibe dahil oldum. O yüzden çok şanslı hissediyorum kendimi” ifadesini kullandı.

Rıza Kocaoğlu ve Erkan Kolçak Köstendil’i diziden önce de tanıdığına değinen oyuncu, “Tanıdığımda bir ekibe denk gelmek iyi oldu” dedi.

Yeni bölümleri Çukur hayranları gibi merakla beklediğini ifade eden Begüm Akkaya, “Seher karakteri, 2 çocuğu ile İstanbul’da yaşam mücadelesi veren bir kadın. Sefaleti dibine kadar yaşıyor. Yolu bir gün Çukur’a düşüyor ve Aliço ile karşılaşıyor. Bundan sonra onları neler bekleyecek ben de bekliyorum” şeklinde açıklama yaptı.

Özellikle soğuk havalarda sokaktaki dostların desteğe daha çok ihtiyacı olduğunu ifade eden oyuncu, farkındalık yaratma çabasını da aktardı.