Ana sayfa Sinema Son dönemin yıldız oyuncuları Selahattin Paşalı ve Ekin Koç, Cannes Film Festivali yolunda!

Son dönemin yıldız oyuncuları Selahattin Paşalı ve Ekin Koç, Cannes Film Festivali yolunda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Selahattin Paşalı ve Ekin Koç son dönemin en başarılı genç oyuncularından. Her iki genç oyuncu da son dönem yer aldıkları projeleri ve performanslarıyla dikkat çekiyor. Yetenekli oyuncular şimdi de dünyanın en önemli etkinliklerinden biri olan Cannes Film Festivali yolunda.

Selahattin Paşalı ve Ekin Koç’un adını son dönemde imza attıkları çok başarılı işlerle duyuyoruz. Paşalı, Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde canlandırdığı Osman karakteriyle dikkatleri üzerine çekti. Ardından Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde başrolde yer aldı ve başarısını perçinledi.

Bir başka başarılı genç oyuncu ise Ekin Koç. Bu sezon Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan Koç, bugüne kadar Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol aldı. Koç, dünyayı kasıp kavuran ABD yapımı Succession’da da küçük bir rol üstlenmişti. Sinema filmleri de çeken başarılı oyuncu en son Okul Tıraşı isimli filmle gündeme geldi.

Son dönemin yıldız oyuncuları Selahattin Paşalı ve Ekin Koç, Cannes Film Festivali yolunda! 7

Bu iki başarılı genç oyuncu yönetmenliğini Emin Alper’in üstlendiği Kurak Günler isimli bir filmin başrolünde yer aldı. Film, dünyanın en önemli film festivallerinden biri olan 75. Cannes Film Festivali’ne seçildi. Türkiye, Fransa, Almanya, Hollanda, Yunanistan ve Hırvatistan ortak yapımı olan Kurak Günler filminin dünya galası 17-28 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Cannes Film Festivali’nde yapılacak.

Festivalin ‘Belirli Bir Bakış’ (Un Certain Regard) bölümünde yarışacak olan filmin dünya galası, 23 Mayıs Pazartesi günü Salle Debussy’de yapılacak. Dolayısıyla iki başarılı oyuncuyu çok yakında Cannes Film Festivali’nin kırmızı halısında göreceğiz.

Kurak Günler isimli uzun metrajlı film, bir süredir kuraklık sorunuyla boğuşan Yanıklar kasabasına yeni atanan genç savcı Emre’nin, belediye başkanı Selim, yerel gazeteci Murat ve kasabanın eşrafıyla yaşadığı mücadeleyi anlatıyor. Filmde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç’un yanı sıra Erol Babaoğlu, Erdem Şenocak, Selin Yeninci, Sinan Demirer, Nizam Namidar, Ali Seçkiner Alıcı ve Eylül Ersöz yer alıyor.