Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit’ten oğlu Karan’la ilgili Fahriye Evcen’i endişelendirecek adım!..

Burak Özçivit’ten oğlu Karan’la ilgili Fahriye Evcen’i endişelendirecek adım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, mutlu evlilikleri ile magazin basınının sürekli gündeminde.

İki ünlü oyuncu, 2013-2014 yılları arasında yayınlanan Çalıkuşu isimli dizide birlikte oynadıktan sonra beraberlik yaşamaya başlamış ve 2017 yılında da evlenmişlerdi.

Görkemli bir düğünle dünyaevine giren çiftin 2019 yılı Nisan ayında da oğulları Karan dünyaya gelmişti. İşlerinden arta kalan zamanlarını 3 yaşındaki oğullarıyla geçiren çift, anne baba olarak da örnek gösterilen ünlü çiftler arasında yer alıyor.

Ancak geçtiğimiz günlerde Burak Özçivit’in basın mensuplarına oğlu Karan ile yaptığı bir açıklama Fahriye Evcen’i endişelendireceğe benziyor.

Burak Özçivit'ten oğlu Karan'la ilgili Fahriye Evcen'i endişelendirecek adım!.. 7

Burak Özçivit, önceki akşam Bomonti’de bir mekandaydı. Geceden erken ayrılan Özçivit eşi Fahriye Evcen’in iş için Katar’da olduğunu ve oğlu Karan ile ilgilenmesi gerektiğini söyledi.

Oyuncu 3 yaşındaki oğlu Karan için “Arabalara çok ilgisi var. Bu durum bizde genetik. Ben de motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu’na hayranım.” Karan’ı en kısa zamanda Sofuoğlu’nun pistine götürmek istiyorum” dedi.

Ünlü oyuncu basın mensuplarının,  “Fahriye Hanım endişelenmez mi?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi… Öğrenecek canım. Görerek ve deneyerek öğrenecek” cevabını verdi. Yakışıklı oyuncunun bu açıklamaları, Burak Özçivit’ten oğlu Karan’la ilgili Fahriye Evcen’i endişelendirecek adım!.. şeklinde yorumlandı.