Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal hayranları buraya! Güzel oyuncudan haber var!..

Sinem Kobal hayranları buraya! Güzel oyuncudan haber var!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Yaklaşık 4 yıldır ekranlardan uzakta olan ünlü oyuncu Sinem Kobal bu süreçte iki çocuk doğurdu. Selena dizisindeki rolü ile hafızalara kazınan ve hayranları tarafından eski dizileri ile anılmaya devam eden oyuncunun, meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve Lalin ile Leyla adlarında iki de kız çocuğu var.

Uzun süredir ekranda bir projede yer almayan oyuncu, arada reklam filmlerinde boy gösterdi. Tüm zamanını çocuklarıyla ilgilenerek geçiren Sinem Kobal zaman zaman sosyal medya paylaşımları ile hayranlarıyla hasret gideriyor.

Güzel oyuncu sosyal medyadaki son paylaşımını doğum günü vesilesiyle yaptı. 14 Ağustos 1987 doğumlu Sinem Kobal çok yakında 35 yaşına basacak. Oyuncu, bu yıl ki doğum gününü anlamlandırarak, Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışladı.

Sinem Kobal hayranları buraya! Güzel oyuncudan haber var!.. 7

Sinem Kobal, instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “14 Ağustos benim doğum günüm. Yeni yaşım, bu sene yine ve yeniden güzellikler ile gelsin diliyorum. Sizlerden, iyilik yapıp birlikte iyileşmek için bana yardım etmenizi istiyorum. @iyilikpaylas platformu üzerinden @kansersizyasam için kampanya açıp doğum günümü bağışladım.

Bana hediye olarak göndereceğiniz destekler sayesinde güldürebileceğimiz çocuklar için; kıymetli yardımlarınızı yine esirgemeyeceğinizi biliyorum. Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum. Bağış linki Bio’mda. Sevgiyle.”