Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda’ya bir geldi, şivesi ve adamlığı ile yıktı geçti!

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda’ya bir geldi, şivesi ve adamlığı ile yıktı geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda isimli dizinin kadrosuna yeni bir hikayeyi canlandırmak üzere geldi. Ünlü oyuncunun Güneydoğulu Sadi karakterindeki başarısı da dikkat çekiciydi. Yörenin şivesi iyi bir şekilde canlandıran, tavırlarıyla da inandırıcı gelen oyuncu, dizi hayranlarından büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz hafta Sadi karakteri ile hikayeye dahil olmasına rağmen, 23. yeni bölümde daha çok yer alan Sadi karakterinin Erkan Petekkaya’ya çok yakıştığını düşünen hayranları, sosyal medyada ünlü oyuncu için iltifat içerikli birçok mesaj paylaştı. Sadi karakterinin kendisi ölürse ailesinin korumasız kalacağı için yaşadığı büyük endişe de izleyicilerin yüreklerine dokundu.

Doktor hanım ile görüşmek için giderken yolda bir erkeğin, bir kadına şiddet uyguladığını gören Sadi, hemen olaya müdahale etti. Adama vurarak onu etkisiz hale getiren Sadi, işi fazla uzatmadı ve kadına karşı şiddet kullanmamasını, konuşmasını tavsiye etti.

Şiddete uğrayan kadının karşısında halini soran, ceketini ilikleyerek saygısını gösteren ve herhangi bir sorun yaşarsa kendisini arayabileceğini söyleyen Sadi’nin bu tavrına da dizinin hayranları dikkat çeken yorumlar yaptı.

Bir dizi hayranı, “Sadi sen mükemmel bir insansın, bir de kadının karşısında önüne iliklemesi falan, harika bir adamsın Sadi, harika” diye yorum bıraktı. Sadi karakterinin psikolojik sorunları olmasına rağmen adamlığına laf söylenemeyeceğini ifade eden dizi hayranları, bu karakteri çok sevdiklerini ve Erkan Petekkaya’nın da diziye gelişinden memnun olduklarını belirten ifadeler kullandı.

Petekkaya’nın Sadi karakterini canlandırırken hem şivesinin hem tavırlarının hem mimiklerinin hem de konuşmasının çok gerçekçi olduğu yorumunu yapan takipçiler, “Erken Petekkaya’ya bu rol yakışmış. Ben Sadi’yi sevdim, keşke herkes senin kadar delikanlı olsa” diye yorum bıraktı.