Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz ve Kırmızı Oda dizileri ile parlayan Erdem Şanlı yine iddialı bir dizi buldu!

Son Yaz ve Kırmızı Oda dizileri ile parlayan Erdem Şanlı yine iddialı bir dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinde Kaan Gök karakteri ile büyük dikkat çeken Erdem Şanlı, ilk sezonun ardından ekipten ayrılmış ve Kırmızı Oda isimli dizideki Ozan karakteri ile yine geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı.

2018 yılında Vatanım Sensin ile dizi setlerine adım atan oyuncu, Avlu’da ise Oğuz karakteri ile beğenildi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Dinçer olarak dikkat çeken oyuncu, Yasak Elma’da ise Aksel karakterine hayat verdi.

Aslında bu diziler oyuncunun tecrübe kazandığı ve kısa süreler yer aldığı yapımlardı. Son Yaz ise Erdem Şanlı’yı parlatan dizi olarak öne çıkıyor. Son Yaz’ın ilk sezonunda yer alan ve 21 bölümlük performansıyla uzun süre ekranda kalma başarısı sergileyen Erdem Şanlı, ardından da Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katıldı.

Süveyda karakterinin erkek arkadaşı olan Ozan olarak Kırmızı Oda’da ilgi çeken Erdem Şanlı, 2022 yılı ile birlikte yeni bir anlaşma daha yaptı.

2021 yılında çok başarılı bir çıkışa imza atan genç oyuncu, 2022 yılına ise Aşk Mantık İntikam dizisiyle yine iyi bir başlangıç yapıyor.

Son Yaz ve Kırmızı Oda dizileri ile parlayan Erdem Şanlı yine iddialı bir dizi buldu! 7

Melisa Döngel ile Burak Yörük’ün ayrıldığı Aşk Mantık İntikam’ın yeni karakterlerinden birisine de Erdem Şanlı hayat verecek.

Genç oyuncu adına son derece başarılı bir seçim ve Barış karakterinde de yeni dizisiyle kendisini göstereceğine eminiz.

Erdem Şanlı, 2021 yılında elde ettiği büyük fırsatı iyi değerlendirdi, şimdi de 2022 yılında da ismini parlatmak için çalışmaya devam ediyor.