Ana sayfa Dizi Haberleri Survivor All Star 2022, Kardeşlerim dizisini etkiledi ama Gönül Dağı’nı yerinden kıpırdatamadı!

Survivor All Star 2022, Kardeşlerim dizisini etkiledi ama Gönül Dağı’nı yerinden kıpırdatamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Survivor All Star 2022 programının ilk bölümü olması nedeniyle reytinglerin nasıl şekilleneceği merak konusuydu… 15 Ocak Cumartesi reytinglerine bakıldığı zaman TRT1’in muhteşem dizisi Gönül Dağı’nın yine kendi izleyicisini ekrana çekmeyi başardığını görüyoruz.

Tüm izleyici kategorilerinde çift haneli reytingler elde ederek yine çok başarılı olan, tüm gruplarda reyting birinciliği elde eden Gönül Dağı, TRT1’e gurur verdi. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolünde yer aldığı dizinin hikayesine tutuklu kalan milyonlarca kişi, Survivor All Star gibi çok etkili bir yarışma programı tercih etmediklerini gösterdi.

Ancak Kardeşlerim dizisi için bunu söylemek zor… atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim, iki hafta ekrana gelemedi ve izleyiciler de sabırsızlıkla yeni bölümü bekliyordu. 15 Ocak akşamı yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 35. bölümünün reyting sonuçları gayet iyi olsa bile, eskiye oranlar bir miktar düşüş yaşandığı gözüküyor.

Survivor All Star 2022 yarışmasının tüm kategorilerde çok iyi reytingler aldığını ve ikincilikleri elde ettiğini hemen hatırlatalım. Kardeşlerim dizisi Survivor ile yarışamadı ve tüm kişiler kategorisinde üçüncü sıraya inerken, AB ve ABC1 gruplarında da dördüncü olabildi.

Haftalardır Kardeşlerim dizisi, Gönül Dağı’nın ardından ikincilikler elde ediyordu. İki dizinin arasına giren Survivor yarışması ise etkili bir başlangıç yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Fox TV’nin 1 Ocak’ta başlayan ve Cumartesi akşamları devam eden Maske Kimsin Sen isimli yarışma programı ise Survivor’ın başlamasının etkisiyle çok düşük reytingler aldı…