Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden durmak bilmiyor, üst üste çok önemli imzalar atıyor!

Songül Öden durmak bilmiyor, üst üste çok önemli imzalar atıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Songül Öden, kariyerinin altın dönemini yaşıyor. Gümüş isimli dizisi ile birlikte Türk yapımlarının dünyanın dört bir yanına yayılmasında öncü olarak yer alan Songül Öden, üretmeye ve yeteneklerini sergileyerek milyonları kendisine hayran bırakmayı sürdürüyor.

Gümüş’ten bugüne birçok projede ve birbirinden farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, son dönemde artak dijital platformlar ile birlikte adeta teklif bombardımanına tutulmuş durumda. Songül Öden’in titizlikle seçtiği projeler de öne çıkan yapımlar oluyor.

Usta oyuncu, Disney Plus ile anlaşan ünlüler arasında yer alıyor ve şimdiden bu platform için iki projeyi kabul etmiş durumda. Geçtiğimiz yıl Şeref Bey isimli dijital dizi ile dikkat çeken oyuncu, ayrıca Show TV’de yayınlanan Oğlum dizisiyle de 2022 yılına hızlı bir giriş yaptı.

Geçen yıl çekilen Uysallar dizisinin de yayınlanması ile birlikte Songül Öden bir kez daha öne çıktı. Oyuncu, Uysallar’daki performansı ile çok beğenilirken, birbiri ardına yeni proje haberleri de gelmeye başladı.

Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer alacağı Atatürk dizisi için kendisine gelen teklifi kabul eden Songül Öden, büyük bir gurur ile ulu önder Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım karakterini canlandıracak. Bu rol için özel bir hazırlık yapmakta olan Songül Öden, kendisine gelen teklifler arasında Numen isimli yeni dizi için de anlaşma yaptı.

Halit Ergenç ve Melis Sezen ikilisinin başrolünde yer aldığı, Medyapım tarafından titizlikle hazırlanan dizi yine Disney Plus’ta yayınlanacak. Numen ile birlikte Songül Öden’in 14 Haziran’da Türkiye’de yayına başlayacak ABD’li içerik devinin anlaştığı Türk ünlüler arasına katıldı.

Oğlum dizisinin 18 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan 15. bölümü ile final yapmasının ardından Songül Öden, hem dinlenme fırsatı bulacak hem de yeni projeleri için hazırlıklarını yoğunlaştıracak.