Ana sayfa Sosyal Medya Songül Öden ve Yasemin Allen’in seksi pozu…

Songül Öden ve Yasemin Allen’in seksi pozu…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların, sinema filmlerinin, gösteri dünyasının ünlü isimleri, sosyal medyadaki etkinliklerine bağlı olarak daha çok gündeme gelmeye başladılar. Şimdilerde magazincilerin onları sokakta görüp peşinden koşturmasına gerek bile kalmıyor çoğu kez.

Zira ünlü isimler, sosyal medya aracılığıyla, kendi istedikleri zamanlarda, istedikleri pozları hesaplarından yayınlıyor ve dikkat çeken pozları ve paylaşımları da medyada bir an da haber olarak karşımıza geliyor. Kimi ünlüler etkin bir kullanıcı iken, kimileri daha sakin, daha az kullanmayı tercih ediyor.

Son olarak ekranlarda Fox TV’de yayınlanan Bir Aile Hikayesi ile gelen Songül Öden, aslında instagram hesabını çok sık kullanan bir isim sayılmaz. Hatırı sayılır bir kullanıcılığı olsa da pek çok genç ve popüler meslektaşının bu anlamda gerisinde.

Tercihini bu yönde kullanan oyuncu, bazen yanına bir not düşerek bazen de yorumsuz paylaşımlar yapıyor. Hafta sonu Antalya Film Festivali’ne giden oyuncu, dün sahilden bir pozunu paylaşmıştı. Bugün de yine bir deniz kenarı olduğu düşünülen bir mekandaki fotoğrafını paylaştı.

Bir kayaya yaslanmış olan Öden’in siyah bir mayo ve üzerinde de Kot bir ceket görünüyor. Bir moda çekimi için mi henüz bilmiyoruz ama bu fotoğrafıyla beğeni topladı oyuncu.

Songül Öden ve Yasemin Allen'in seksi pozu... 8

Bir başka seksi pozun sahibi ise İyi Günde Kötü Günde dizisinde oynayan Yasemin Allen. Annesi Suna Yıldızoğlu’ndan güzelliğini alan oyuncu, genç ve fit haliyle seksi de bulunan bir isim. Rol aldığı yapımlarda başarılı oyunculuğuyla da takdir gören Allen, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi görmekte.

Oyuncunun takipçileri, aşağıdaki fotoğrafına çoğunlukla ateş emojileri ile yanıt vermiş. Motorsikletin üzerine oturarak verdiği pozuyla beğeni topluyor.

Back with my baby⚡️???? ????
@scramblerducati
@ducatitr

Songül Öden ve Yasemin Allen'in seksi pozu... 9