Ana sayfa Sosyal Medya Eslem Akar, adeta bu kıyafetle masumiyetin ve zarafetin simgesi olmuş

Eslem Akar, adeta bu kıyafetle masumiyetin ve zarafetin simgesi olmuş

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç oyuncu Eslem Akar’ı ilk olarak Karışık Kaset filminde görmüştük. Daha sonra Sen De Gitme isimli filmde oynayan Akar, aslında asıl çıkışını Avlu dizisiyle yapmıştı. Dizide Demet Evgar’ın kızı Ecem’i oynayan Akar, oyunculuğuyla büyük dikkat çekmişti.

Özellikle, dizide herkesi çok üzen bir sahneyle karakterin vedası uzun süre konuşulmuştu. Eslem Akar’ın Demet Evgar’ın yanı sıra Ceren Moray, Nursel Köse, Ayça Damgacı gibi güçlü kadın oyuncuların yanında kendinden emin ve başarılı oyunculuğu gözlerden kaçmadı.

Hemen ardından da Fox TV’de ekrana gelen 4N1K:Yeni Başlangıçlar isimli dizide oynamaya başladı. Sonrasında Tek Yürek ve Güvercin dizilerinde rol aldı oyuncu. Avlu kadar akılda kalıcı bir rolü tam anlamıyla şu ana kadar olmasa da aranan bir isim.

Eslem Akar, instagram sayfasından son olarak bir fotoğraf paylaştı. Akar’ın topuz yapılmış saçı ve üzerindeki beyaz elbisesiyle zarafeti hayranlarının da beğenisini aldı. Genç oyuncu, beyazın masumiyeti ve zarafetiyle takdir topluyor.

Akar, fotoğrafın geçtiğimiz yıl Haziran ayında çekildiğini de not düşmüş. Takipçileri de Tek Yürek günlerini işaret ediyor. Muhtemelen diziden bir sahne öncesi çekilen bir fotoğraf…

İşte o paylaşım:

1.6.19

Eslem Akar, adeta bu kıyafetle masumiyetin ve zarafetin simgesi olmuş 7