Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Demirci de 3. evlilik yıldönümlerinde eşi Hande Soral gibi yaptı, kısa ve net!

İsmail Demirci de 3. evlilik yıldönümlerinde eşi Hande Soral gibi yaptı, kısa ve net!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Mutlu evlilikleriyle dikkat çeken, çok fazla göz önüne çıkmadan yaşayan İsmail Demirci ve Hande Soral çifti, evliliklerinde 3. yıllarını doldurdular. 14 Ekim 2017’de uzun süreli beraberliklerini evlilikle taçlandıran çift, bugün 3. yıllarını kutladılar.

İlk önce instagram sayfasından Hande Soral, şu sıralar dizi çekiminde olan eşi İsmail Demirci’ye mesajını gönderdi.
Show TV’de ekranlara gelen Kuzey Yıldızı dizisinde Kuzey karakterini oynayan İsmail Demirci, çekimler nedeniyle eşinden uzak uzun zamanlar geçiriyor.

Aslıhan Güner ile başrolde oynayan Demirci, şu sıralar Ordu’da Kuzey Yıldızı dizisinin yeni bölüm çekimlerinde. 3 yıldır mutlu bir evlilik sürdüğü İsmail Demirci’ye aşkını kısa ve öz bir notla paylaşan Soral’ın ardından eşi de aynı paylaşımı yaptı.

Soral, düğünlerinde çekilen bir fotoğrafını instagram sayfasında yayınladı ve “Seni seviyorum” notuyla bir kalp emojisi ekledi. Ayrıca İngilizce olarak ‘mutlu yıllar’ etiketini koydu.

Ayrıca düğün tarihlerini de not düşen Hande Soral’ın uzun uzun mesaj yazmak yerine kısacık bir notla hem aşkını anlattı hem de özel günlerini kutladı.

İsmail Demirci de başka bir düğün fotoğraflarına 3 rakamı ve kalp emojisi ile düğün tarihlerini ekledi ve “Seni seviyorum” dedi.

Uzun uzun cümleler yazmak yerine birbirlerine aşklarını öyle güzel anlattılar ki takipçileri de bu kısa ama net paylaşımlara pek çok beğeni yaptı…

3❤️ Seni Seviyorum.
14.10.2017

İsmail Demirci de 3. evlilik yıldönümlerinde eşi Hande Soral gibi yaptı, kısa ve net! 8

Hande Soral da eşinden kısa bir süre önce aşağıdaki mesajı paylaşmıştı…

Seni seviyorum❤️ #happyanniversary 14.10.2017

İsmail Demirci de 3. evlilik yıldönümlerinde eşi Hande Soral gibi yaptı, kısa ve net! 9