Ana sayfa Dizi Haberleri Sonunda entrikasız, stressiz bir dizi! Afili Aşk dizisinin mayası tuttu!

Sonunda entrikasız, stressiz bir dizi! Afili Aşk dizisinin mayası tuttu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kanal D’nin yeni yaz dizisi Afili Aşk, izleyenlerin ikinci bölümüyle de beğenisini kazandı.

Yaz dizileri arasında dikkat çeken ve yayınlandığı gün zirveye de oturan Afili Aşk’ın sezonda da devam edip etmeyeceğini bu reytingler belirleyecek.

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in oynadığı ve yapımını ARC Film, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği Afili Aşk, 19 Haziran akşamı ikinci bölümüyle ekrana geldi ve zirveyi de kimseye bırakmadı.

İzleyicilerden tam not alan dizi, Tüm Kişiler’de (TOTAL) 6.87 reyting ve 19.55 izlenme payı ile günün en çok izlenen yapımı oldu.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, içinde entrika, mafya, stres olmadan, komik ve eğlenceli bir dizi izlemenin keyfini sürdüklerini belirtiyorlar.

Sezon boyunca gergin ve entrika dolu pek çok diziyle boğuşan izleyici, yaz sezonunda daha sakin, komik, eğlenceli yapımların olmasına seviniyor.

Sonunda entrikasız, stressiz bir dizi! Afili Aşk dizisinin mayası tuttu! 7

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Yağız karakterinden sonra romantik komedi dizisinde komik halleriyle ekrana gelen Çağlar Ertuğrul’un hayranları da durumdan çok memnun.

süredir dizilerde rol almayan Burcu Özberk ile Ertuğrul’un çok yakıştıkları ve ekran mayasının tuttuğu da izleyenler tarafından sosyal medyadaki yorumlardan belli oluyor.

Afili Aşk dizisi şimdilik bu beklentiyi karşılamış gibi görünüyor. Dizinin yaz dizileri arasında en çok dikkat çeken yapım olduğunu geçtiğimiz günlerde Milliyet Gazetesi Yazarı Sina Koloğlu da dile getirmişti.

Reytingleri böyle giderse bu eğlenceli dizinin ömrünün uzun olması bekleniyor.

Afili Aşk dizisinin 26 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

İşte 3. bölüm fragmanı;

3. bölümde neler olacak?

Ayşe ve Kerem’in aşkı kısa sürede büyük yankı uyandırıyor ve olayların yönü bir anda değişiyor!

Afili Aşk yeni bölüm fragmanında, Ayşe ve Kerem evlilik oyununu daha da inandırıcı kılmak için yeni bir plan yapıyor. Birbirlerine çok aşık olduklarını göstermek için önce ailelerin gözünü boyama kararı alıyorlar. Hem Ayşe hem de Kerem her yerde aşklarından bahsetmeye başlıyor. Kısa sürede bu oyun büyük ses getiriyor. Başta Muhsin Bey olmak üzere herkesi ikna ediyorlar.

Peki bu işin sonunda ikiliyi neler bekliyor? İşler planladıkları gibi gidecek mi?

Afili Aşk yeni bölümüyle 26 Haziran Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!