Ana sayfa Dizi Haberleri Sonunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan güzel haber geldi!

Sonunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan güzel haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini en son 24 Aralık Salı akşamı izleyen dizinin hayranları, 1 aydır yapımdan uzakta… Önce Ocak ayındaki düşük reklam gelirleri nedeniyle yapılan erteleme, ardından da Ziraat Türkiye Kupası maçları nedeniyle verilen zorunlu ara derken EDHO hayranları dizilerini çok özledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yokluğunda ise Show TV ekranında yeni başlayan Ramo dizisi birincilik koltuğuna oturarak, şov yaptı.28 Ocak Salı akşamı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ekran macerasında 154.bölümden devam edecek. Ramo ile EDHO yarışının nasıl gelişeceği de merakla beklenecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranlarını sevindiren gelişme ise 154 bölüm fragmanının yayınlanması oldu.Uzun bir aradan sonra diziden gelen yeni fragman izleyicilere ilaç gibi geldi.

Sonunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan güzel haber geldi! 7

Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Burak Sergen, Selda Alkor gibi önemli isimleri buluşturan yapımda Hızır Çakırbeyli’nin başı yeni bir derde girecek… Hızır ile Tufan arasında yas bitti, artık kim kimi vurursa… Bir de Ceylan karakteri yeniden ekrana dönüyor. Sanem Çelik, 154. bölümle birlikte dizide yine boy gösterecek.

İzleyiciler ise verilen bu aradan duydukları rahatsızlıkları sosyal medyada yazmaya devam ediyor. “O kadar büyük ara verdiniz ki,son bölümü unuttuk” diyerek isyan eden EDHO hayranları en azında Ceylan’ın dönüşü ile de çok mutlu oldular.