Ana sayfa Dizi Fragmanları Birisi Yasak Elma dizisindeki bu adamı durdursun!

Birisi Yasak Elma dizisindeki bu adamı durdursun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinde Talat Bulut’un canlandırdığı Halit karakterinin artık dizide birlikte olmadığı kadın neredeyse kalmadı. En son da Tuvana Türkay’ın canlandırdığı Leyla ile aşk yaşamaya başlayan Halit, izleyicileri çileden çıkarttı.

Kocasının şiddetinden kaçıp Yıldız’a sığınan Leyla’nın şimdilerde Şahika ile işbirliği yapması ve Halit’in de koynuna girmesi izleyicileri çileden çıkartıyor.

Tuvana Türkay’ın canlandırdığı Leyla’nın dizide başladığı noktadan şimdi geldiği noktaya büyük değişim geçirmesinden rahatsız olan Yasak Elma hayranları, artık bu karakterin sahnelerine katlanamıyor.

Yasak Elma’nın 66.bölümünde öpüşen Leyla ve Halit’e tepkiler sosyal medyada bir hayli dikkat çekmekte. Bir İzleyici, “Halit, Leyla’yı da haremine aldığına göre sıradaki cariye Aysel” diyerek esprili yorumlarda da bulunuyor.

Yıldız’a söylediği yalanlardan sonra soluğu Leyla’nın yanında alan Halit’e artık katlanamayan dizi izleyicileri, “Müzeyyen, Zerrin, Ender, Yıldız, Şahika, Leyla… Sıradaki kim, yoksa Aysel mi?” diyerek tepkilerini dile getiriyor.

Dizide Halit karakterinin 6. sevgilisi konumuna düşen Leyla karakterini hiç sevmediklerini dile getiren dizinin hayranları, bu karakterin diziden çıkmasını istediklerini belirten yorumlarda bulunmakta.

Yasak Elma’nın 66.bölüm fragmanının 2 gün önce yayınlandığını ve hala Youtube trendler listesinde 4. sırada yer aldığını, 3,5 milyondan fazla izlenme elde ettiğini de hatırlatalım.