Ana sayfa Sosyal Medya Sonunda Esra Bilgiç’in de olduğu bir Ramo afişi geldi!

Sonunda Esra Bilgiç’in de olduğu bir Ramo afişi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeye başlayan Ramo dizisi, yeni sezonda yenilenmiş şekliyle yeniden ekranlarda olacak. Dizinin önceki sezonunda çekimler Adana’da yapılmaktaydı, ancak yeni sezonda dizi İstanbul’a taşınıyor. Dolayısıyla kimi karakterler giderken, kimileri de geliyor…

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde oynadıkları dizi, yeni sezonunda bambaşka bir hikayeyle gelecek. Zira, Ramo ve ailesi İplikçi ailesiyle karşı karşıya kalırken, Esra Bilgiç’in oynadığı Sibel karakteri de Ramo’ya ihaneti ve evliliği ile tanıtımda dikkatleri çekmişti.

Şimdi daha heyecanlı bir sezonunun geldiği açıklamalarıyla Ramo, yeni sezon tarihi belli oldu. Salı akşamı yayınlanan dizi, artık Cuma akşamları ekrana gelecek ve ilk bölümü 18 Eylül Cuma akşamı ekranda olacak. Dizinin yeni sezon afişlerinde ise hep Murat Yıldırım’ın olması ve kadın başrol Sibel Bilgiç’in olmaması dikkatleri çekmişti.

Anlaşılan yeni sezonda Ramo karakteri çok daha ön planda olacak. Tabii bu durumda Sibel karakterinin geri plana düşeceği, başka karakterlerin de katılmasıyla hikayenin değişeceği izlenimini de vermekte. Ancak ilk sezonu izleyenler için Esra Bilgiç’in afişte yer almaması dikkatleri çekmiş ve tartışmalara neden olmuştu.

Sonunda Esra Bilgiç ile diğer oyuncuların da yer aldığı bir afiş ortaya çıktı! Bilgiç, kendi sosyal medya hesabından dizinin yeni sezon tarihini hatırlatırken, kendisinin de yer aldığı afişi paylaştı ve izleyici de ilk kez bu afişle karşılaşmış oldu… Aşağıda bu paylaşımı görebilirsiniz.

Bu arada Ramo, Cuma akşamları Hercai, Babil, Payitaht Abdülhamid, Bay Yanlış, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda dizileriyle rakip olacak.

#RAMO 18 Eylül Cuma akşamı @showtv ‘de. @ramo_dizisi @bkmonline ❤️

Sonunda Esra Bilgiç'in de olduğu bir Ramo afişi geldi! 7