Ana sayfa Dizi Haberleri Sonunda Kuzey Güney dizisi de ekrana döndü!

Sonunda Kuzey Güney dizisi de ekrana döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kuzey Güne dizisi bir döneme damgasını vurmuştu. Yurt dışında da büyük ilgi gördü. Koronavirüs salgınının belki de televizyonlar için tek iyi yanı eski yapımların hatırlanması ve izleyicilerin yeniden bu yapımlarla kavuşması oldu.Salgın ne kadar sürer, eski dizilerin reytingleri kanalları tatmin eder mi bilinmez? Ancak en azından ekonomik açıdan daha kabul edilebilir olduğu gerçek.

İlk olarak 7 Eylül 2011 tarihinde izleyicilerle Kanal D ekranında buluşan Kuzey Güney, toplam 80 bölüm olarak çekilmişti. Dizinin 26 Haziran 2013 tarihinde final yaptığını da hatırlatalım.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yanı sıra Buğra Gürsoy, Öykü Karayel, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil, Hazar Ergüçlü, Mustafa Avkıran, Zerrin Tekindor, Çağdaş Onur Öztürk, Merve Boluğur, Hale Soygazi, Kaan Taşaner, Turgay Kantürk, Ünal Silver ve Şebnem Dönmez dizisinin dikkat çeken isimleri olmuştu.

Kanal D’de 8 Nisan Çarşamba gününden itibaren akşam saatlerinde (22.00’den sonra) Kuzey Güney dizisini yeniden izleyebilirsiniz. Birçok tv kanalı eski dizilerine bel baladı ve maliyetsiz olan bu yöntem ile koronavirüs salgınını atlatmanın derdine düştü. Reytinglerin şu aşamada ilk düşünülen şey olmadığı,yayını bir şekilde sürdürmenin önemli olduğu da kanalların eski dizileri tercih etmelerinden anlaşılıyor.