Ana sayfa Sosyal Medya Hizmetçiler’in Ela’sı Deniz Baysal’ın hiç bilmediğiniz yanları da varmış!

Hizmetçiler’in Ela’sı Deniz Baysal’ın hiç bilmediğiniz yanları da varmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Hazan karakterinin ardından Söz dizisinde Savcı Derya’ya hayat veren Deniz Baysal, bu sezon ekrana Hizmetçiler ile dönüş yapmıştı.

Kanal D ekranında yayınlanan Hizmetçiler dizisinin Ela’sı olarak izleyicilerin karşısına çıkan Baysal, daha önceki projelerinden farklı olarak reytinglerde zorlanan bir yapımda başrolde… İlk 4 bölümü yayınlanan dizi bir türlü beklentileri karşılayamadı.Ardından da koronaviris salgını nedeniyle setlerin durdurulması gelince bu durum Hizmetçiler gibi daha yeni izleyicide fikir oluşturan bir yapım adına pek de iyi olmadı.

Şimdilerde eşi Barış Yurtçu ile birlikte evde kendisini karantinaya alan Deniz Baysal, Hürriyet’teki röportajında sakin görüntüsünün altında farklı bir yapısı olduğunu da hatırlattı.

Baysal, “Evet. Tatlı görünürüm ama çok dolduğum zamanlar sonrasında herkes gibi ben de patlayabiliyorum. Damarıma basılırsa çirkef yanlarım ortaya çıkar” diyerek takipçilerini bir hayli şaşırttı.

Bir çocuğun sorumluluğunu şu etapta almak istemediklerini belirten Baysal, birkaç yıl sonra fikirlerinin değişebileceğinden de bahsetti.Kendisini bir ev kuşu olarak tanımlayan oyuncu, evlerinde PlayStation oynadıklarını hatta pinpon masalarının bile olduğunu söyledi.

Mutfakta zaman geçirmekten hoşlanan oyuncu, ev yemekleri yapma konusunda da bir hayli hamarat.