Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medya nedeniyle ödül alan Özge Özpirinçci’nin sosyal medyaya bakışı tezatlık içeriyor!

Sosyal medya nedeniyle ödül alan Özge Özpirinçci’nin sosyal medyaya bakışı tezatlık içeriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özpirinçci, kızı Mercan’ı büyütmeye devam ederken, projelerden de uzakta duruyor. Mesleğinde 15. yılında olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir etkinlikte halkın oyları ile “Yılın En İyi Celebrity Influencer” ödülünün de sahibi oldu.

Bu ödülden dolayı mutlu olduğunu ifade eden oyuncu, sosyal medya sayesinde böyle bir ödül almış olmasına rağmen, sosyal medyanın olmadığı zamanlara da atıf yaparak, bu yeni medya türünün getirdiği alışkanlıkları sorguladı.

Özge Özpirinçci, “Bu şaşırtıcı bir şey ben sosyal medyasını günümüzün influecer’ları kadar kullanan birisi değilim. Ben oyunculuğa başladığımda 15 sene oldu, sosyal medya yoktu. Biz sette telefonlarımıza bakmıyorduk. Ama sosyal medyanın evrilmesi ile birlikte farklı bir yere gitti. Ama yine eskiye dönüş de oluyor gibi bir şey var” açıklamasını yaptı.

Aldığı bu ödül nedeniyle mutlu olduğunu ifade eden oyuncu, insanlar üzerinde etki bırakabiliyor olmasının da kendisini çok memnun ettiğini dile getirdi. Halk oyunu ile bu ödülün verildiğini öğrendiğinde şaşırtan ünlü oyuncu, sosyal medyayı çok fazla kullanmamış olsa da zaman zaman toplumsal mesajlar verebiliyor.

Sosyal medya nedeniyle ödül alan Özge Özpirinçci'nin sosyal medyaya bakışı tezatlık içeriyor! 7

Geçtiğimiz hafta da çocukların oynadığı parkların durumu hakkında paylaşım yapan oyuncu, bu konuda da haklı bir isyanını dile getirdi.

Sosyal medyayı fazla kullanmadığı da bilinen oyuncu, çocuk parklarının yeterince iyi korunmamasını eleştirdi. Oyuncu, yetkilileri de göreve çağırırken, kızı Mercan’ı izmaritlerin ve cam kırıklarının olduğu parklara götüremeyeceğinden bahsetti.

Özge Özpirinçci, “Lütfen parkları güzel ve güvenli bırakalım. Orada keyif alan, akşam eğlenen insanlar da sabah oraya çocukların gireceğini unutmayın lütfen, çöpünüzü toplayın lütfen” şeklinde konuştu.