Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Berk Cankat sosyal medyada en iyi arkadaşını paylaştı! Aralarındaki benzerlik ise hayranlarını şaşırttı!

Yakışıklı oyuncu Berk Cankat sosyal medyada en iyi arkadaşını paylaştı! Aralarındaki benzerlik ise hayranlarını şaşırttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  2013 yılında yayınlanan Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile birlikte setlere adım atan oyuncu Berk Cankat, 2014-2015 yıllarına damgasını vuran Güzel Köylü isimli dizide Gizem Karaca ile başrolü paylaştı ve kariyerinde sıçrama yaşadı.

Sonraki süreçte de farklı dizilerde farklı rollerle izleyici karşısına çıkan ve proje tercihlerinde seçici davranan oyuncu aynı zamanda yakışıklılığıyla da adından söz ettiriyor.

Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelen oyuncu erkek kardeşinin doğum gününü kutladığı son instagram paylaşımıyla adından söz ettirdi.
Yakışıklı oyuncu Berk Cankat sosyal medyada en iyi arkadaşını paylaştı! Aralarındaki benzerlik ise hayranlarını şaşırttı! 7

İki kardeşin benzerliği Berk Cankat’ın hayranlarının gözünden kaçmadı. Ünlü oyuncu 32 yaşına basan kardeşi Mert Cankat’ın doğum gününü, “30 sene sonra da böyle bir fotoğrafımız olsun kırış kırış. Seni çok seviyorum en iyi arkadaşım, dostum iyi ki varsın!” sözleriyle kutladı.

Gülizar ve Bir Deli Rüzgar isimli dizilerin ardından 2018 yılından sonra projelerde göremediğimiz oyuncu en son, Gain platformunda 2022 yılında yayınlanan Aslında Özgürsün isimli dijital dizide ‘Koray’ karakterini canlandırdı.

Oyuncu, şimdilerde Atatürk dizisinin heyecanını yaşıyor. Disney Plus’ın özel projelerinden olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılı olan 2023’e özel olarak hazırlanan Atatürk dizisinde Berk Cankat, Atatürk’ün Hap Okulu yıllarından arkadaşı ve Kurtuluş Savaşı’nın da önemli komutanlarından birisi olan ‘Ali Fuat Paşa’yı canlandıracak.