Ana sayfa Dizi Haberleri Sosyal medyada yükselen Duy Beni dizisi reytinglere kurban gitmesin!

Sosyal medyada yükselen Duy Beni dizisi reytinglere kurban gitmesin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminde farklı ve ilgi çekici hikayesi ile dikkat çeken dizilerden birisi de Duy Beni isimli Star TV projesi oldu. Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın başrollerinde yer aldığı dizinin senaryosunu Makbule Kosif yazıyor.

Süreç Film imzasını taşıyan dizi bir gençlik yapımı ve güçlü bir dram hikayesi ile daha ilk bölümde izleyenleri etkilemeyi başardı. Perşembe akşamları yayınlanmakta olan dizinin sosyal medya ortamında da güçlü bir etkileşim oluşturduğu gözlemleniyor. Ancak dizinin ilk bölüm reytinglerinin beklentilerin çok altında gelmesi büyük bir handikap olabilir.

Diziyi beğenen ama reytingleri görünce şoke olan izleyiciler sosyal medyadan hem Duy Beni dizisinin geniş kitlelere ulaşması için paylaşımlar yapıyor hem de etkileşimi artırarak sosyal medya ortamından destek sunma çabası sergiliyor.

Bir dizi hayranı reytinglerle gelen hayal kırıklığını şu sözlerle ifade etti: “Umarım hak ettiği reytingi alır. Çok heyecanlı ve çok güzel bir gençlik dizisi.”

Olaylar dizide çok hızlı bir şekilde gelişiyor ve senaryonun hızı izleyicileri de meraklandırıyor. Klişe hikayelerden bıkan ve ekranda gençlerin öne çıktığı bir dizi arayanlar için Duy Beni iyi bir seçenek olarak gözüküyor.

Ancak birçok dizi hayranının ilk bölüm reytingleri sonrasında erken final korkusu yaşadığını da sosyal medya paylaşımlarından görebilirsiniz.

atv’nin Sevmek Zamanı ve İçimizdeki Ateş dizileri için final kararları aldığı konuşuluyor ve bu durum tüm yaz dizileri için tehlikenin ne kadar yakın olduğunu da gösteriyor.