Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam’la kariyerinin zirvesine çıkan Burcu Özberk müjdeyi verdi!

Aşk Mantık İntikam’la kariyerinin zirvesine çıkan Burcu Özberk müjdeyi verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güneşin Kızları dizisiyle dikkatleri üzerine çekmesinin ardından kariyer basamaklarını hızla tırmanan Burcu Özberk, en son ekrana geldiği Aşk Mantık İntikam dizisiyle büyük bir çıkış yapmıştı. Büyük bir hayran kitlesine sahip Özberk, kendisini heyecanla ekranda görmek isteyenlere müjdeyi verdi.

Ekranlara ilk kez Muhteşem Yüzyıl dizisiyle gelen Burcu Özberk, ardından rol aldığı Güneşin Kızları ile hızlı bir çıkış yakalamıştı kariyerinde. Başrolünü Çağlar Ertuğrul ile paylaştığı ve yine romantik komedi türündeki Afili Aşk ile de çok başarılı bulunmuştu. Ardından Çocukluk dizisinin erken finali ile hüsran yaşamıştı. Aşk Mantık İntikam ile ekrana dönen oyuncu, bu dizi ile de çok konuşulmuştu.

Fox TV’de yayınlanan ve izleyici tarafından çok sevilen Aşk Mantık İntikam dizisi kısa süre önce sona erdi. Dizinin final yapmasının ardından Burcu Özberk yaz tatiline başladı. Ancak hayranları başarılı oyuncunun bir daha ne zaman ekrana döneceğini çok merak ediyor.

Aşk Mantık İntikam’la kariyerinin zirvesine çıkan Burcu Özberk müjdeyi verdi! 7

Tatili sırasında gazetecilere açıklama yapan Burcu Özberk, hayranlarını çok sevindirecek bir haber verdi. Özberk açıklamasında “Şu an görüştüğüm ama netleşmeyen çok fazla proje var en yakın zamanda tekrar ekranlarda olacağım ama şu an sadece tatilin tadını çıkarmak istiyorum” dedi.

Burcu Özberk’in adı kısa süre önce yeni bir projeyle anıldı. Buna göre Özberk, Gold Film tarafından çekilecek askeri bir dizide rol alacağı iddia ediliyor. Dizi, bir süredir Alp Navruz ile anılıyordu. Kadın başrolün kim olacağı da merak konusuydu. Yeni dizide bir askeri canlandıracak olan Alp Navruz’un partnerini Burcu Özberk’in oynama ihtimali ortalıkta dolaşıyor.

Son dönemin iki parlak ismi Burcu Özberk ve Alp Navruz’un partner olacağı iddiası, henüz resmen açıklanmamasına rağmen hayranlarını şimdiden çok heyecanlandırdı. İkisi de rol aldıkları yapımlarda oyunculuğu ile beğeni toplayan Özberk ve Navruz, şimdiden birbirlerine yakıştırılmaya başlandılar bile.