Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinden sevilen bir karakter ayrılıyor! Peki dizi bu ayrılığı kaldırabilir mi?

Söz dizisinden sevilen bir karakter ayrılıyor! Peki dizi bu ayrılığı kaldırabilir mi?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’nin askeri temalı dizisi Söz’ün bu akşam yayınlanacak olan bölümünde Avcı lakaplı Fethi karakteri şehit olarak diziye veda edecek.

Fragmanda bir tören sırasında alanın teröristler tarafından kuşatıldığı ve bunu fark eden Fethi’nin teröristlerle çatışmaya girip vurulduğu görülüyor.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitleri anma gününe denk gelen bölümde bir askerin şehit olması da izleyenler tarafından anlamlı bulundu.

Fragmanda Fethi’nin vurulduğu sahnede yer alan Çanakkale Türküsü ve Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale şehitlerine yazdığı şiirden “Yaralanmış tertemiz alnından, uzanmış yatıyor. Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor” dizeleri de dikkat çekti.

Fethi’nin şehit olmasının ardından karakteri canlandıran Burak Sevinç ise yine Tims&B şirketinin yeni dizisi olan ‘Leke’de başrol oynayacak.

Söz bu kaybı kaldırabilecek mi?

Ancak, dizinin sevilen bir karakteri olan Fethi’nin ayrılığının diziyi nasıl etkileyeceği de merak konusu oldu.

Daha önce de Hafız, Fatma, Kurtdereli, Bahar, Hamit Karasu, Güler hatta terörist karakteri bile olsa Çolak gibi sevilen önemli karakterlerin veda ettiği dizi bir sevilen karakter kaybını daha kaldırabilecek mi?

Hikayenin giderek tıkandığı bir dönemde Fethi gibi hayran kitlesi olan bir karakterin veda etmesi diziyi daha çok çıkmaza sokabilir gibi de görünüyor.

Öte yandan izleyenler Leke dizisinde başrol oynak için diziden ayrılacak olan Burak Sevinç’e de tepki göstermiyor değil. Yeni dizisinin tutmama ihtimali varken başrol oynamak için sevildiği bir diziyi bırakmanın büyük bir risk olduğunu düşünen izleyenler oyuncuya tepki gösteriyor.

Bakalım, Söz dizisinin 74. bölümünde neler olacak ve diziye veda etmesi kesinleşen Burak Sevinç’in bundan sonraki dizi yolculuğu nasıl devam edecek?