Ana sayfa Dizi Haberleri Söz dizisinin izleyiciyi ekranda tutan özellikleri

Söz dizisinin izleyiciyi ekranda tutan özellikleri

tarafından ker_def

soz3

Hafız İş Başında
Hafız hastanede kalmaktan çok sıkılmıştı ve Keşanlı da onu hastaneden çıkarmak için plan yapıyordu. O sırada Yavuz geldi ve Hafız’ı hastanede kalmaya ikna etti. Hafız ise hasta haliyle bile insanları kurtarma peşindeydi. Polisleri öldürmek için operasyon düzenleyen adamı görünce hemen olaya müdahale etti ve tüm hastaneyi büyük bir tehlikeden kurtardı. Daha sonra doktor muayenesinde Hafızın, kendisine iyi bakmazsa kalıcı hasar sahibi olacağı söylendi.

Büyük Saldırı Önlenecek Mi?
Çolak’ın kaçırdığı kimya profesörü Aydan Hanım ailesini korumak için biyolojik silahı yapmak zorunda kaldı. Bu sırada Özel Tim’deki istihbaratçılar da Eylem’in verdiği bilgilerden Çolak’ın adamı olan Sebastian’ı bulmaya çalışıyordu. Eylem’den adamın astım olduğu bilgisini aldıkları için tüm eczanelerde adama ait bir kanıt aradılar. Sonunda bu kanıtlardan yola çıkarak Sebastian’ı buldular. Ateş ve Yasin hemen birliği aradı ve yardım istedi.

Sebastian’ın yerini tespit eden Ateş ve Yasin daha eve girmeden Eylem çıkageldi ve eve girdi. Bu evde Sebastian ile hesaplaşan Eylem olanları anlamaya çalışıyordu. Eylem tüm olanların hesabını sormaya başladı. O sırada kapıda Özel Tim askerleri bekliyordu. Askerlerin geldiğini anlayan Sebastian’ı bir boşluğunda Eylem etkisiz halde getirdi.