Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, Jet Sosyete konusunda hata mı yaptı?

Star TV, Jet Sosyete konusunda hata mı yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz  – Televizyon kanallarının dizilere ayırdıkları bütçelerin yüksekliği, her diziden kar etmek istemelerini normal hale getiriyor. Ancak bazen öyle durumlar oluyor ki, dizi çok iyi de olsa, oyuncu kadrosu, hikayesi ve tüm şartları başarılı olsa da reyting düşüklüğü nedeniyle yapımlar yayından kaldırılabiliyor.

Jet Sosyete dizisi de birinci sezonunda büyük beğeni toplamıştı ama Star TV ekranında devam ettirmek istemeyince araya giren TV8 yapımı kapmıştı. İkinci sezonunu TV8’de geçiren Jet Sosyete, durumu idare etmişti ama Gülse Birsel için artık idare edebilecek bir durum yoktu. Çünkü 120 dakikanın üzerine çıkan bir komedi yapımını her hafta hem senaryo olarak hem de başrol oyuncusu olarak yetiştirmek hiç de kolay değildi.

3. sezonu için dijital platform olan Puhu TV tercih edildi. İnternette müthiş bir reyting başarısı elde edildi. Sonrasında ne mi oldu, Star TV yeniden Jet Sosyete’yi ekranına taşıdı. İnternette yayınlanan 3. sezonun iki bölümü birleştirilerek Star TV ekranında izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Jet Sosyete 19 Şubat Çarşamba reytinglerde AB grubunda özetiyle 9. ve yeni bölümü ile de 10. sırayı aldı. Yani hala ekranda bir karşılığı olan yapımdı. Acaba Star TV ilk sezondan sonra diziyi 2. sezonunda TV8’e bırakmak ile yanlış mı yaptı, şimdi bu yanlış telefi mi edilmeye çalışılıyor.

Star TV, Jet Sosyete konusunda hata mı yaptı? 7Jet Sosyete’nin oyuncu kadrosunda, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin gibi oyuncular yer alırken yönetmen koltuğunda Hakan Algül yer alıyor.