Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV, Kaderimin Oyunu için son kararı hem akıl hem de mesaj dolu!

Star TV, Kaderimin Oyunu için son kararı hem akıl hem de mesaj dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisinin iyi bir çıkış yapması ve sadık bir izleyici kitlesi oluşturması dikkat çeken bir gelişme oldu…

Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ın başrolün hakkını verdiği dizi bir dram projesi ve geniş bir izleyici grubu her yeni bölümü merakla bekliyor. Star TV yönetimi böyle etkili çıkış yapan ve yurt dışında da güzel bir ilgi gören Kaderimin Oyunu için akıllı bir karar aldı.

Dizinin gelecek sezonda da devam edeceği Star TV tarafından herkese duyuruldu. Bu mesaj ile birlikte Kaderimin Oyunu dizisini izlemek isteyenlere büyük bir müjde verilmiş oldu.

Star TV, diziyi desteklediğini ve final iddialarının gerçeği yansıtmadığını bu şekilde ortaya koydu ama asıl verilen bir başka mesaj vardı.

Star TV, daha önce yapmadığı bir şekilde ilk kez bir diziye böyle büyük destek vererek, izleyicilere de hikayenin devam edeceği yönünde bir güvence vermiş oldu.

Kaderimin Oyunu dizisinin bu noktaya gelmesinde en önemli konulardan birisi de yurt dışında dizinin gördüğü büyük ilgi. Zaten yapılan açıklamada da dizinin popülerliğinin Türkiye sınırlarını aştığına vurgu yapıldı.

10’dan fazla ülkeye satışı yapılan Kaderimin Oyunu ikinci sezonda da devam edecek ve Türkiye’yi temsil etmeyi sürdürecek.

Star TV, Kaderimin Oyunu için son kararı hem akıl hem de mesaj dolu! 7

En çok Ortadoğu ve Latin Amerika’da ilgi gördüğü açıklanan dizinin, farklı ülkelerde de yayınlanmasının yolu da açılmış oldu.

Bölüm tanıtımları yayınlanır yayınlanmaz YouTube’da ‘en çok izlenenler’ listesine giren Kaderimin Oyunu, sosyal medya platformlarından da büyük destek alıyor.

Star TV böyle etkili bir çıkış yapan dizisini korumak ve reytingleri düşse bile yayında tutacağı garantisini ikinci sezon kararı ile duyurmuş oldu.

Bu da dizi hayranlarına bir mesaj anlamı taşıyor. Star TV diyor ki, biz diziyi sürdüreceğiz, ya siz izlemeye devam edecek misiniz?

İşte dizinin hayranlarının bu hamleden alması gereken asıl mesaj bu… Kaderimin Oyunu sürecek, ya siz izlemeyi sürdürecek misiniz?