Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’de Börü’den önce yayınlanan DAĞ II filmi nefes kesti! Kadrosuyla göz doldurdu…

Star TV’de Börü’den önce yayınlanan DAĞ II filmi nefes kesti! Kadrosuyla göz doldurdu…

tarafından zk zk

Star TV'de Börü'den önce yayınlanan DAĞ II filmi nefes kesti! Kadrosuyla göz doldurdu... 7

Star TV’de 28 Şubat’ta başlayacak olan Börü dizisinden önce dün akşam DAĞ II filmi ekrana geldi. Filmin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar’ın yeni projesi BÖRÜ de merakla bekleniyor. 60 dakikalık bölümler halinde yayınlanacak olan Börü’yle ilgili heyecan artarken, dün akşam DAĞ II filmi de büyük merakla izlendi.

BÖRÜ’de yer alan oyuncuların bir çoğu, DAĞ II filminde de rol almıştı. Börü’nün kadrosunda Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul ve Mesut Akusta da kadroda.

Tıpkı DAĞ filmlerinde olduğu gibi, gerçek hikayelerden esinlenen, gerçek ekipmanlar ile gerçek mekanlarda çekilen BÖRÜ, özellikle çatışma sahnelerinde kullanılacak görsel efektleriyle dikkat çekecek.

2012 yılında sinemaseverlerle buluşan Dağ filminin 2. serisi televizyonda da ilk kez yayınlandı.
Dağ 2 filminde, Oğuz (Çağlar Ertuğrul) ve Bekir’in (Ufuk Bayraktar) yaşadığı olayların üzerinden 6 yıl geçmiştir. Çok gizli bir görev için bu kez Özel Kuvvetleri 8. Muharebe Arama Kurtarma Timi’ne birlikte katılırlar.

Dağ 2 konusu ve oyuncu kadrosu filmi izleyen kişiler tarafından merak konusu oldu. Peki Dağ 2 oyuncuları kimdir? Filmde, Oğuz (Çağlar Ertuğrul) ve Bekir’in (Ufuk Bayraktar) yaşadığı olayların üzerinden 6 yıl geçmiştir. Çok gizli bir görev için bu kez Özel Kuvvetleri 8. Muharebe Arama Kurtarma Timi’ne birlikte katılırlar.

DAĞ 2 OYUNCU KADROSU KİM KİMDİR?