Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’deki Gecenin Ucunda dizisi çok ünlü bir oyuncuyu yıllar sonra yeniden hayranlarına kavuşturdu!

Star TV’deki Gecenin Ucunda dizisi çok ünlü bir oyuncuyu yıllar sonra yeniden hayranlarına kavuşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin büyük bir iddia ile izleyici karşısına çıkmakta olduğu Gecenin Ucunda dizisinin çok etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Başrollerde yer alan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisini yanı sıra dizide birbirinden başarılı isimleri bir arada göreceksiniz. Oyuncu kadrosu ile adeta ünlülerin buluşma noktası olan dizide, çok özel isimler bir arada bulunuyor.

Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Tuba Ünsal, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bestemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç gibi oyuncular dizinin en dikkat çeken ünlü isimleri arasında bulunuyor. Özellikle de Tuba Ünsal için yeni dizinin farklı bir anlamı var. En son televizyon ekranında İçerde isimli dizi ile yer alan Tuba Ünsal, tam 5 yıllık aradan sonra yeniden televizyon dizilerine Gecenin Ucunda ile dönüş yapmış oldu.

1997 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, hem sinemada hem de dizi sektöründe birbirinden önemli projelerde bulundu. Mor Menekşeler dizisini ve sonrasında Öyle Bir Geçer zaman Ki dizisindeki Filiz karakterinin yanı sıra, İçerde dizisindeki Handan karakteri de dikkatleri çekmişti.

Star TV'deki Gecenin Ucunda dizisi çok ünlü bir oyuncuyu yıllar sonra yeniden hayranlarına kavuşturdu! 9

Vizontele Tuuba isimli sinema filmiyle popülerliğini katlayarak artıran ünlü oyuncu, dizi setlerinde son dönemde nadiren yer almaktaydı. 2017 yılındaki İçerde dizisinden sonra Netflix’te yayınlanan dijital dizi Aşk 101’de Eda karakterinin yetişkin halini canlandıran Tuba Ünsal, bu sefer çok iddialı bir rol ile televizyon ekranına çok iddialı bir şekilde dönüş yapacak.

Tuba Ünsal, dizinin çekimleri için İstanbul’un çok farklı mekanlarında çekimler yaptıklarını ve kendisinin bile bilmediği yerleri öğrenme fırsatı elde ettiğini söyledi. Hikayede Neriman isimli karakteri canlandıran ünlü oyuncu, “Çekimler çok güzel geçiyor. Çok şanslıyız, çünkü İstanbul’un en güzel yerlerinde çalışıyoruz. Benim hayatımda daha önce İstanbul’da keşfetmediğim lokasyonlardayız” diye konuştu.

Star TV'deki Gecenin Ucunda dizisi çok ünlü bir oyuncuyu yıllar sonra yeniden hayranlarına kavuşturdu! 10

Kariyerinde 20 yılı geride bıraktığını anlatan Tuba Ünsal, ilk kez bu kadar güzel, ferah ve cool mekanlarda bir işin içinde olduğundan bahsetti. Ünsal, “İnsanlar İstanbul’un bir başka yönünü görecek. Oyuncular kadar, mekanların da başrolde olduğu güzel bir hikaye” diye konuştu.

Neriman’ı okuduğu zaman hem üzüldüğünü hem de anlamaya çalıştığını belirten oyuncu, hayatı çok acıyla yaşayan birisinin ruh halini ekrana yansıtacak.

Tuba Ünsal, “Hayatı çok acıyla yaşayan bir kadın. Eski Türkiye güzellik kraliçesi, Işık ailesine gelin geldikten sonra, bir prenses masalı, kabusa dönüşüyor. Kabusun içinde uyanıyor, bununla başa çıkma hikayesini görüyoruz. Böyle bir karakter Nermin, ben çok üzülüyorum” açıklamasını yaptı.

Star TV'deki Gecenin Ucunda dizisi çok ünlü bir oyuncuyu yıllar sonra yeniden hayranlarına kavuşturdu! 11

Rolü benimsemekte olduğunu ve bugüne kadar oynadığı karakterlerden çok daha farklı olduğunu anlatan Tuba Ünsal, tiyatroda oynadığı Adı Aylin isimli oyundaki Aylin karakterinden de beslenerek Nermin karakterine hazırlandığını sözlerine ekledi.