Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’den iki iddialı yazlık dizi geliyor!

Star TV’den iki iddialı yazlık dizi geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranda yer alan pek çok dizinin hummalı çalışması devam ediyor hala. Mayıs sonu-Haziran ortası gibi pek çok dizi sezon finali yapacak ya da final yaparak ekrana veda edecekler. Bazıları da sezon sonunu bile göremeden veda edecek ekrana. Mart ayının ortasında olduğumuz bir süreçte yeni dizilerle ilgili çalışmalar da sürüyor.

Kanalların en büyük gelir kaynaklarından birisi olan dizilerden vazgeçmesi pek mümkün değil. İzleyici için de durum benzer. Hal böyle olunca sirkülasyon da devam ediyor.

Kanalların pek çoğu daha sezon devam ederken yazlık dizilerle ilgili çalışmaları da çoktan başladı. Projeler elden geçirilip seçilirken, kimi dizilerle ilgili anlaşmalar da yapıldı bile.

Bazılarının oyuncuları bile belli, bazıları ise kanallarını şimdiden buldu! Yaz sezonunda daha az dizi ekrana geliyor ama dizisini tutturan da yeni sezonda devam etmesiyle izleyenleri yazın başından yakalamış oluyor!

Star TV de yaz sezonu dizileri için hazırlığa geçen kanallar arasında. İki ayrı yapım firmasının hazırlığını yaptığı iki yaz dizisinin çalışmaları başladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği bilgiye göre bu dizilerden birisini Süreç Film hazırlıyor. The Baker And The Beauty ismini taşıyan dizinin yerli versiyonu için harekete geçildi. Avustralya’nın ABC TV isimli kanalında yayınlanan romantik komedi dizisinin Türkçe ismi ise henüz belli değil. Uyarlama dizinin yönetmenliğini Barış Yöş yapacak.

Bir diğer hazırlığı süren dizinin ismi henüz belli değil ama Ay Yapım, Star TV için çekecek. Dizinin genel yönetmenliğini Medcezir, Cesur ve Güzel, Kuzgun, Ufak Tefek Cinayetler, Menajerimi Ara gibi dizilere de imza atan Ali Bilgin yapıyor.

Henüz bu iki dizinin oyuncuları ile ilgili bir açıklama yok ama Star TV’nin yaz sezonuna yazlık dizilerle sağlam bir giriş yapmaya hazırlandığı görülmekte…