Ana sayfa Sosyal Medya Star TV’nin dizisi bir anda ortaya çıktı, kimse beklemiyordu ama çok etkili oldu!

Star TV’nin dizisi bir anda ortaya çıktı, kimse beklemiyordu ama çok etkili oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akrep dizisi Star TV ekranında Cuma akşamı izleyicilerle buluştu. İlk bölümün reytingleri de gayet iyi geldi. Hatta Cuma gibi zorlu bir günde, hem de birçok farklı ve oturmuş yapımın olduğu bir ortamda Akrep 4-6 arası reyting oranları ile gayet iyi başlangıca imzasını attı.

Demet Akbağ, Evrim Alasya gibi iki usta ismi başrolde buluşturan dizinin hikayesi de daha ilk bölümden izleyicinin ilgisini çekti. Evrim Alasya’nın performansı çok başarılı bulundu. Demet Akbağ yıllar sonra ekrana dönünce hayranları bu duruma çok memnun kaldı.

Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in de başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda; Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Esila Umut, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz’ın yanı sıra Demet Gül de bulunuyor. Akrep dizisinin iyi bir kadroya sahip olması, hikayesinin de güçlü bir hikaye olduğu izlenimini daha ilk bölümden vermesi, izleyicilerin de ilgi göstermesini sağladı.

Star TV'nin dizisi bir anda ortaya çıktı, kimse beklemiyordu ama çok etkili oldu! 7

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da dizinin kadrosunun ve karakter seçimlerinin iyi olduğunu düşünüyor. Dizi hakkında bir değerlendirme yapan Koloğlu, şöyle yazdı:

“Akrep dizisinin özelliği, ‘ben senin kızınım’ sayısının fazlalığı. Ev ahalisi, ekranda gündüz soba dumanı kokan mahalle entrikalarının akşam zengin mahallelere evrilmesinin son örneği olarak değerlendirdi. Seçilen oyuncu kadrosu baştan sona yerinde. Kızların ve annelerinin ve de onların etrafındaki erkeklerin hikayeleri belirleyecek geleceği…”