Ana sayfa Güncel Haberler Yasak Elma’dan ayrılan Gökhan Alkan ile, yeni gelen Berk Oktay’ın karizma pozu!

Yasak Elma’dan ayrılan Gökhan Alkan ile, yeni gelen Berk Oktay’ın karizma pozu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Pazartesi akşamlarının sevilen Fox TV dizisi Yasak Elma’da büyük bir değişim yaşandı. 85. bölümde kadrodan ayrılan Gökhan Alkan’ın vedası, izleyicileri derinden yaraladı. Kerim ve Yıldız aşkını göremeyen ve bu duruma üzülen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Gökhan Alkan’ın ayrılmasından sonra Yıldız karakterinin aşkı olarak ortaya çıkan Çağatay’a ise Savaşçı’yı bırakıp gelen Berk Oktay hayat veriyor. İki ünlü isim de sosyal medyada zaman zaman yaptıkları paylaşımlarla dikkatleri çekiyor. Alkan, hesabından karizmasını sergileyen pozuyla dikkat çekti. 2.7 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncuya 250 binden fazla beğeni geldi.

Yasak Elma'dan ayrılan Gökhan Alkan ile, yeni gelen Berk Oktay'ın karizma pozu! 8

Berk Oktay ise bir anlamda Gökhan Alkan’ın bıraktığı boşluğunu doldurmaya geldi. Dizinin yeni karakterlerinden Çağatay ile uzun bir aradan sonra izleyicilere Kağan Bozok’u unutturmaya çalışan oyuncu, bunu kısa sürede başaramayacaktır.

4 sezon ekranda kalan Savaşçı dizisinde büyük bir popülerlik elde eden Berk Oktay, Yasak Elma’da ise hikayeyi değiştirecek olan isimlerden birisi konumunda.

Ünlü oyuncu da instagram hesabından karizma pozunu yayınladı. Takipçileri “Çok şık olmuşsun” diye yorum bıraktı. İşte o paylaşım:

#onfire ????

Yasak Elma'dan ayrılan Gökhan Alkan ile, yeni gelen Berk Oktay'ın karizma pozu! 9