Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin Seni Çok Bekledim kararı, bir başka diziye final kapısı açtı!

Star TV’nin Seni Çok Bekledim kararı, bir başka diziye final kapısı açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sol Yanım dizisinin gizli final kararını vermiş gibi; işte Star TV’nin kararı işte sonuç! Star TV ekranlarında bu sezon yayınlanan dizilerin durumları pek de iyi değil… Güvercin, İyi Günde Kötü Günde ve Babil dizilerine final yaptıran Star TV, yeni yayına sürdüğü Akrep ve Sol Yanım dizilerinden de beklediğini bulamadı.

Seni Çok Bekledim isimli Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolündeki yapım 29 Ocak Cuma, yani yarın akşam ilk kez izleyicisi ile buluşacak. Ancak Star TV, yeni dizisi için ekranda taşları fena halde oynatan bir karar almıştı. Perşembe akşamları yayınlanan Sol Yanım dizisinin Çarşamba günlerine çeken kanal, Akrep dizisine de Cuma’dan aldı ve Perşembe’ye koydu… Peki bu değişiklikler diziler için iyi mi yoksa kötü mü oldu?

İlk sonuçlar dün akşam geldi. Sol Yanım dizisinin 9.bölümü yeni gününde yayınlandı ve reyting sonuçları çok çok kötü geldi. Dizi perşembe akşamları 3’lü oranlar elde edebiliyordu, hatta 4’e bile yaklaşmıştı. Ancak dün akşam Sol Yanım dizisi öyle kötü sonuçlar aldı ki, izleyicisinin büyük bir kısmını ekrana taşıyamadığı görüldü.

Sol Yanım tüm kişiler grubunda 22. sırada yer alabildi. AB grubunda ise 29. oldu. ABC1’de de 25. olarak günü tamamladı. Peki geçen hafta perşembe akşamı ne yapmıştı?

Çok daha iyi oranlar elde etmişti. Totalde 3’lü oranlardaydı ve 17. sıradaydı. Yine geçen hafta AB’de 3’e yaklaşmış ve 12. sıradaydı. ABC1’de ise 3,5’a yaklaşmıştı ve 13. sırayı elde etmişti.

Bu hafta gelen rakamlar 1-2 reytingler olarak dikkat çekerken, geçen hafta 2-3 arası reytingler vardı. Yani dizi için Star TV geçtiğimiz hafta verdiği ani gün değişikliği kararı ile aslında gizliden gizliye final için karar almış da kimsenin haberi olmamış..

Sol Yanım dizisinin bu haliyle Çarşamba akşamları izleyicilerle uzun süre buluşması da pek beklenmemeli… Star TV, yakında final kararı verir ise de şaşırmamak lazım.