Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin yaz dizisi Erkenci Kuş’un konusu ne? Kim, kimi oynayacak?

Star TV’nin yaz dizisi Erkenci Kuş’un konusu ne? Kim, kimi oynayacak?

tarafından zk zk

Sezon sonuna yaklaşırken yaz dizilerinin hazırlıkları da başladı.

Star TV’de ekrana gelecek olan Erkenci Kuş dizisi ile ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Medyatava’da Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Kerem Çakıroğlu’nun yönetmenliğini yapacağı açıklanan projenin çekimleri başlamadan değişiklik yaşandı. Diziyi “Tehlikeli Karım” projesi 6. Bölümde final yapan Çağrı Bayrak’ın yönetmesinin gündemde olduğu öğrenildi. Senaryosunu “Kiralık Aşk” ve “Ufak Tefek Cinayetler” imza atan Meriç Acedemi’nin hikâyesinden yola çıkarak Ayşe Kutlu’nun yazdığı dizide Demet Özdemir “Sanem Soysal”, partneri Can Yaman ise “Can Divit” karakterlerine hayat verecek.

Star TV'nin yaz dizisi Erkenci Kuş'un konusu ne? Kim, kimi oynayacak? 8

Erkenci Kuş”ta olaylar Sanem’in, babası Nihat’ın yerine aileye ait bakkalı açmasıyla başlayacak. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale’nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes’te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlayacak.

Star TV'nin yaz dizisi Erkenci Kuş'un konusu ne? Kim, kimi oynayacak? 9

Derginin patronu Aziz beyin iki oğlu var; Can ve Emre… Sanem işlerin pek de yolunda gitmediği dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini ilginç olayların içinde bulacak. Can Yaman’ın canlandıracağı patronun oğlu Can Divit’le arasında tesadüflerle başlayan yakınlaşma olayların yönünü değiştirecek. Son derece maceracı bir ruha sahip olan Can, şehir hayatının küçük hesaplarından uzak doğayı seven sportmen bir gençtir. Bu özellikleri Sanem’le arasında özel bir bağın kurulmasına da neden olacak.