Ana sayfa Kadın Haberleri Elmas Fark, hastaneden mi çalındı? Müge Anlı’da olaylar öyle karıştı ki sinirler zıpladı!

Elmas Fark, hastaneden mi çalındı? Müge Anlı’da olaylar öyle karıştı ki sinirler zıpladı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı’nın programında bir süredir Elmas Fark’ın ailesinin aranması ile ilgili olaylar iyice karıştı!

33 yıl önce 5 yaşındayken babası olduğu sanılan Sinan Bey tarafından sokakta terkedilen Elmas Fark’ın annesi olduğunu iddia eden Reyhan Hanım, geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı. Malatya’da yaşayan Reyhan Hanım, stüdyoya gelerek canlı yayında Elmas ile kucaklaşmış ve “Onu ben doğurdum, benim kızım, göbek bağını bile ben kestim” diye iddia etmişti.

Yapılan DNA testi sonucunda annesi olmadığı ortaya çıkmıştı. Dün yaşanan bu şok olaydan sonra Reyhan Hanım, Elmas’ın annesinin onu doğururken öldüğünü ve eşinin kucağında kundakla Elmas’ı getirip bakmasını istediğini iddia etmişti.

Elmas Fark, hastaneden mi çalındı? Müge Anlı'da olaylar öyle karıştı ki sinirler zıpladı! 7

Bugün ortaya çıkan Reyhan Hanım’ın abisi, 14 yaşından beri kardeşiyle görüşmediğini, söylediği her şeyin yalan olduğunu, hiç bir şekilde ona inanılmaması gerektiğini adının bile Reyhan değil, Semiha olduğunu söyledi.

O dönemde komşuları olan bir kişinin canlı yayına bağlanıp “Reyhan kıza çok işkence yapardı. Çocuğun saçlarını kısacık kestirirdi. Hepimiz çok üzülürdük” diye konuştu.

Reyhan Hanım, tüm ısrarlara rağmen olayın detaylarını bilmediğini, eski eşi Sinan’ın kendisine Elmas’ı getirdiğini ve annesinin doğumda öldüğünü anlatarak “Zeytinburnu’nda oturuyorduk. Elinde çocukla geldi” diye konuştu. Reyhan Hanım, Elmas’ın ailesi ile ilgili Sinan’ın hiç bir bilgi vermediğini ve kendisinin de hiç bir şey sormadığını ileri sürdü.

Elmas Fark, tüm bu açıklamalardan sonra çok sinirlendi “Ben sabrediyorum Müge ablanın hatırına. Ben bunu yanına bırakmayacağım. Sen Türkiye’yi kandırdın. Beni nereden aldın, nereden çaldın? Senin peşini bırakmayacağım, süründüreceğim seni” diyerek Reyhan Hanım’dan gerçekleri söylemesini istedi.

Ancak Reyhan Hanım, söylediklerinde ısrarcı olarak Elmas’ı herhangi bir hastaneden çalmadığını öne sürdü.