Ana sayfa Dizi Haberleri Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran sosyal medya çılgınlığı geri döndü!

Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran sosyal medya çılgınlığı geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin başladığı günden bu yana gündem olan ve sosyal medyada hayranların adeta çılgınca desteklediği iki isim Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran oldu. Asiye ile Doruk karakterlerinin dizinin hikayesinde öne çıkması ve bu çifti izleyicilerin de çok beğenmesi sonucunda sosyal medya onlarla ilgili mesajlardan geçilmez oldu.

Kardeşlerim dizisinin ilk sezonunda başlayan Asiye ve Doruk çılgınlığı, ikinci sezonda da artarak devam etmişti. Üçüncü sezon yeni başladı ve hayranlar Asiye ile Doruk karakterlerinin her halini paylaşmaya ve onlarla mutlu olmaya yeniden başladı.

Yaz döneminde en çok konuşulan isimler arasında yer almalarına rağmen iki genç oyuncu için yapılan paylaşımlar bir hayli azalmıştı. Ancak yeni sezon ile birlikte sosyal medyada Asiye ve Doruk çılgınlığının yeniden başladığını görebilirsiniz.

Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran sosyal medya çılgınlığı geri döndü! 7

Kardeşlerim dizisinin tanıtım çekimlerine katılan iki genç oyuncu da beyazlar içinde, adeta melek gibi giydirilmişti. Su Burcu Yazgı Coşkun, “Çok güzel geçti. Kalabalığız, hep birlikteyiz. Birlikte olunca çok eğlenceli geçiyor” diye konuştu.

Set yorgunluğu yaşamasına rağmen tanıtım çekimlerinde enerjik haliyle dikkatleri çeken Onur Seyit Yaran da çok eğlendiklerini ve büyük keyif alarak işlerini yapmaya devam ettiklerini söyledi.

Onur Seyit Yaran, “Ben çok mutluyum, devamı da olsun inşallah ve uzun süreli olsun. Seyircinin bu işi sevmesi, bizi takip etmesi beni daha da heveslendiriyor, işe olan hırsımı artırıyor. O yüzden mutluyum” dedi.

Yeni sezonda Eren ailesinin zengin hallerini izleyeceksiniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun için de bu durum önemli bir değişim anlamına geliyor. Genç oyuncu, “Çok mutluyuz, ne isteyebiliriz bütün oyuncular ve ekip olarak. Umarım böyle devam eder” diyerek Kardeşlerim dizisinin ekibinde yer almaktan duyduğu keyfi ifade etti.