Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Su Karakuş şubat ayı burç yorumunda Oğlak burcu için her bakımdan verimli bir ay!

Su Karakuş şubat ayı burç yorumunda Oğlak burcu için her bakımdan verimli bir ay!

tarafından sevda

Uzman Astrolog Su Karakuş,  5 Şubat’ta oldukça ilginç bir Yeni Ay ve 19 Şubat’ta ise ondan daha da ilginç bir Dolunayın bizi beklediğini söyledi.  Yeni Ay ile birlikte tüm burçlar için bir yenilik döneminin başlayacağına dikkat çeken astrolog, Dolunayın ise çeşitli müjdelerle sevindireceğini belirtti.

Dolunay ile Yeni Ayın Oğlak burcuna etkisini Su Karakuş şöyle ifade etti; “Sevgili Oğlaklar Yeni Ay sizin için  para alanında doğacak ve bu paranın sözleşme ile bir bağlantısı olacak. Bu dönemde daha mutlu ve daha öz güvenli olacaksınız büyük ihtimalle suçluluk duygularınızdan da arınacaksınız.

Şubat ayında gerçekleşecek Dolunayın da Oğlak burcu için güzel şeyler ifade ettiğini belirten Astrolog Su Karakuş; “Sevgili Oğlaklar bu Dolunay sizin için oldukça yararlı,  uzak alanlara gidebilir veya uzun süren seyahatlerden nihayet eve dönüş sağlayabilirsiniz. Hem evinizle ilgili sürpriz değişiklikler söz konusu hem de aşk hayatı ile ilgili bir bağlantı var  yeni bir partnere sahip olacağınız bir dolunay sizi bekliyor olacak” dedi.