Ana sayfa Sosyal Medya Suat Sungur iki yıl aradan sonra Gül Masalı’nda aşk doktoru olarak ekrana geri döndü!

Suat Sungur iki yıl aradan sonra Gül Masalı’nda aşk doktoru olarak ekrana geri döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gül Masalı dizisinde aşk doktoru olarak izleyicilerin karşısına çıkan Suat Sungur, dram hikayesinin eğlenceli karakterlerinden birisine hayat veriyor. Gülper Özdemir ile Erdem Kaynarca ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide tecrübesini konuşturan isimlerin başında gelen Suat Sungur, yine farklı bir karakter ile hayranlarını etkilemeyi başardı.

Pazar akşamları yayınlanan ve iyi reytingler alabilen Gül Masalı dizisi yaz döneminin dikkat çeken dizilerinden birisi oldu. Çekimlerine Isparta’da devam edilen Gül Masalı, 2020 yılında Bay Yanlış dizisindeki Ünal karakterinden sonra Suat Sungur’un yeniden dizi setlerine dönmesini sağladı.

Suat Sungur iki yıl aradan sonra Gül Masalı'nda aşk doktoru olarak ekrana geri döndü! 8

Love Doctor karakteri ile izlediğimiz oyuncu, yıllar önce tiyatro oyunları için bulunduğu Isparta’ya bir kez daha gitme fırsatı bulurken, çevreyi tanıma konusunda bu sefer daha fazla fırsat bulduğunu ifade etti.

Dizide bir aşk hikayesinin anlatıldığı ve bu aşkın simgesi olan gülün de Isparta’da yetiştirilmesi noktasında anlamlı bir buluşma olduğunu ifade eden Suat Sungur, “Çevrenin güzelliği çok etken. Hem hikayemize fazladan turizm havası da katıyor. Onun için hikayemiz çok güzel” dedi.

Suat Sungur iki yıl aradan sonra Gül Masalı'nda aşk doktoru olarak ekrana geri döndü! 9

Öyküdeki aşk ile kendisinin canlandırdığı karakterin ilgisinin olmadığını anlatan Suat Sungur, eski aşkını yeniden canlandırmaya çalışan bir karakterde yer alıyor.

Daha önceki birikimlerini insanlar ile paylaşarak para kazanmaya çalışan Love Doctor karakterinin çok hoş ibir rol olduğunu anlatan Suat Sungur, “Derman buluyor, kötü hissediyor ise iyi hissettiren iksirlerim var. Bu doktor gelen hastaya göre her şeyi buluyor, yapıyor, tedavi ediyor. Onların dertleri ile dertleniyor. Onların tekrar keyif almasını sağlarken, kendi derdini de halletmeye çalışıyor” diye konuştu.

Gül Masalı dizisinin çekildiği Isparta’da kendisini çok iyi hissettiğini de anlatan usta oyuncu, bu bölgede hem çalışıp hem de tatil yapabildiği için de hayatından memnun.

Dizide bulunan genç isimlerin başarılı olduklarını anlatan Suat Sungur, bundan da çok keyif aldığını ve yaşlandığını da hissettiğini sözlerine ekledi.