Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV Ah Nerede dizisini yapınca, Fox TV de Devlerin Aşkı’nın yeni versiyonu ile yanıt verdi!

Star TV Ah Nerede dizisini yapınca, Fox TV de Devlerin Aşkı’nın yeni versiyonu ile yanıt verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde eski Türk filmlerinin dizi versiyonları ile yeni bir süreç başladığını görebilirsiniz. Hikaye üretme noktasında artık sektörün zorlandığını gösteren bir işaret olarak da bu durumu değerlendirebilirsiniz.

Star TV ekranında yaz döneminde başlayan Ah Nerede isimli dizi Cuma akşamları yayınlanıyor. Oktay Çubuk ile Nil Keser ikilisi de bir dönemin çok ünlü filminin dizi versiyonundaki genç isimler oldu. Gülşen Bubikoğlu ile Tarık Akan’ın 1975 yılında çektikleri Ah Nerede filminin dizi versiyonu ilginç bir deneyim oldu.

Türk filmlerinin yeniden uyarlanması noktasında Neslihan Atagül’ün Serkan Çayoğlu ile başrolünde yer aldı Aaah Belinda isimli sinema filminin de çekimleri başlamıştı. Bir döneme damgasını vuran Ahh Belinda filmi, 1986 yılında çekildi ve başrollerde de Müjde Ar, Macit Koper, Yılmaz Zafer ile Füsun Demirel gibi isimler yer aldı.

Star TV Ah Nerede dizisini yapınca, Fox TV de Devlerin Aşkı'nın yeni versiyonu ile yanıt verdi! 8

Ah Nerede, Aaah Belinda isimli Türk filmlerinin yeni versiyonlarının çekildiği bu ortamda Show TV’den de önemli bir atak geliyor. Gold Film imzasını taşıyacak ve Show TV ekranında yayınlanacak olan Devlerin Aşkı filminin dizi versiyonu da ortaya çıktı.

Türkan Şoray ile Kadir İnanır’ın muhteşem performansları ile göz doldurduğu ve 1976 yılında çekilen Devlerin Aşkı’nın dizi versiyonu için Gold Film çalışmalarını sürdürüyor.

Star TV Ah Nerede dizisini yapınca, Fox TV de Devlerin Aşkı'nın yeni versiyonu ile yanıt verdi! 9

Büyük bir dram hikayesi olan bu filmin dizi versiyonunda hangi ünlü isimlerin yer alacağı konusunda ise henüz net bir bilgi yok.

1976 yılında yönetmenliğini Osman F. Seden’in yaptığı dramatik romantik Türkân Şoray ve Kadir İnanır filmi olan Devlerin Aşkı, iki kişi arasında geçen bir aşk hikâyesi ve bu aşkta üçüncü kişi ve bunun ortaya çıkardığı kıskançlığın etrafında gelişen bir hikayeye sahip.

Devlerin Aşkı’nın dizi versiyonu da merakla beklenen projelerden birisi oldu.