Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şükran Ovalı’nın öpüşmem – sevişmem gibi kuralları var mı?

Şükran Ovalı’nın öpüşmem – sevişmem gibi kuralları var mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk Sineması’nda Türkan Şoray kanunları olarak ifade edilen ve cinsellik çağrıştıran sahnelerde rol almama durumunu ifade eden bir gerçeklik var. Futbolcu Caner Erkin ile 3,5 yıl önce evlenen ve 2 yıl önce de kızı Mihran Ela’yı dünyaya getiren Şükran Ovalı, Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye konuştu.

Ünlü oyuncu, “Evlilikten, çocuktan sonra “Artık öpüşme-sevişme sahnelerini kabul etmem” gibi bir kurallar listesi yapılıyor mu?” şeklindeki soruya net bir yanıt verdi.

Şükran Ovalı, “Ben Caner’le evlenmeden önce oyuncuydum. Birbirimizin işine saygı duyarız. Tabii sorumluluklarımız var ama işimiz ne gerektiriyorsa onu yaparız, bu bizim mesleğimiz” diyerek, bu tür sahnelerde rol alabileceğini ifade etti.

Çok mutlu olduğunu da ifade eden oyuncu, şimdilerde Evlat isimli tiyatro oyunu ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanı içinde. Hayatında her şeyin yolunda olduğunu ifade eden Ovalı, “En büyük motivasyonum kızım Mihran ve onun iyi olması” ifadesini kullandı.

30 yaşından sonra değiştiğini de ifade eden oyuncu, artık ne yapmaması gerektiği üzerine odaklandığına vurgu yaptı:

” 30’lara kadar her şeyi bildiğimi zannederdim. 30’larımda ‘Çok da şey bilmiyormuşum’ dedim. Ne yapmam gerektiğinden çok, ne yapmamam gerektiğini biliyorum artık. Bu da hayatı kolaylaştırıyor.”

Şükran Ovalı'nın öpüşmem - sevişmem gibi kuralları var mı? 1