Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisi hala Şükran Ovalı’nın içinde bir yara olarak kaldı!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi hala Şükran Ovalı’nın içinde bir yara olarak kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şükran Ovalı, kızı Mihran Ela’yı 2018 yılının Ağustos ayında dünyaya getirmişti. 3 ay sonra da büyük bir cesaret göstererek Ufak Tefek Cinayetler dizisine konuk oyuncu olarak katıldı.

O dönemde hamilelik kilolarından henüz kurtulamamış olan oyuncu, sosyal medyada ciddi bir eleştiri dalgasına tutuldu. Anneliğinin daha ilk aylarında yapılan bu eleştirilerin hakaret boyutuna gelmesi de ünlü oyuncunun içini yaraladı.

Hürriyet gazetesinden Hakan Gence’ye konuşan Şükran Ovalı, yaşadıklarını hala unutamadığını ve kendisine haksızlık yapıldığını söyledi.

İşte Şükran Ovalı’nın hissettikleri:

Hakan Gence: Hamilelik sürecinde aldığınız kilolar yüzünden sosyal medya şiddetine maruz kalmıştınız. Bunlar sizi üzdü mü o dönemde?

Şükran Ovalı: Bunları kadınlar yaptığında çok daha fazla üzülüyorum. Ben de genelde hemcinslerimden duyup üzüldüm. Herkesin bedeni aynı olmak zorunda değil. Bu benim özgürlüğüm. Ben o süreçte loğusaydım. Kızım Mihran iki aylıktı. Bedenim değişmişti ama mutluydum. ‘Ufak Tefek Cinayetler’e konuk oyuncu oldum. Ondan sonra eleştiriler geldi. Ama eleştiri ve hakareti karıştırmamalı. Günümüzde sosyal medyada hakareti bir meziyet haline getirdiler. Bu eleştiri değil, sınır ihlali. Ama kötü, vicdanı eksik insanların yazdıklarıyla artık ilgilenmiyorum.