Ana sayfa Dizi Haberleri Şükrü Özyıldız dizilere ne zaman dönecek?

Şükrü Özyıldız dizilere ne zaman dönecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alice müzikalinde 2 sezondur başarıyla yer alan ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız,yaz ayları içinde çok heyecan duyduğu bir projeye başlayacağını söyledi.Özyıldız,proje hakkında detay vermedi ama sözlerinden bunun bir dizi olmadığı anlaşılıyordu.

Alice müzikalindeki arkadaşı Serenay Sarıkaya’nın yeni reklam filmi için yapılan gecede yer alan ve arkadaşına destek için geldiğini söyleyen Şükrü Özyıldız, “Televizyona ne zaman döneceksiniz?” sorusunu şöyle yanıtladı:

“Güzel bir proje olur ise tabii ki televizyona döneceğim. Ben genel olarak senaryoya ve projeye ısınmayı bekliyorum. Isındığım zaman tabii ki de yapacağım.”

Oyuncu internet dizilerinin daha özgür olması nedeniyle daha çok tercih sebebi olduğuna da vurgu yaptı.

Özyıldız, “İnternet mecrası bizim için daha özgür. Sanatımızı daha açık, rahat bir şekilde icra edebileceğimiz bir mecra. Tabii hepimizin tercihi biraz da özgür olmaktan yana. O yüzden tabii ki daha iyi olur” ifadelerini kullandı.

Derin Sular, Uçurum, Benim Hala umudum Var, Çalıkuşu, Ulan İstanbul,Şeref Meselesi,Tatlı Küçük Yalancılar,Kış Güneşi, Çoban Yıldızı, Nefes Nefese dizilerinde rol alan oyuncu, 2 sezondur ekranda yer almıyor.