Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’un Ceren Yılmaz yorumu çok şaşırtıcı!

Alp Navruz’un Ceren Yılmaz yorumu çok şaşırtıcı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka dizisinde Ceren Yılmaz ile Başrolde yer alan ünlü oyuncu Alp Navruz, Magazin Noteri programından Ali Eyüboğlu’nun sorularını Ürgüp’te yanıtladı.

Dizi setindeki karavanda yapılan röportajda oyuncu birçok konuda detaylar anlattı. Navruz’un partneri hakkında dikkat çeken ifadeleri vardı. Ceren Yılmaz, Zümrüdüanka başladığı zaman Alp Navruz’a izleyiciler tarafından pek yakıştırılmamıştı. Hatta Yılmaz’a ciddi oyunculuk eleştirileri de yapılmıştı. Ancak sonrasında bu eleştiriler kesildi ve dizi hayranları Zümrüt ve Serhat ikilisinin uyumlu hallerini gördükçe de çifte sahip çıktı.

Partneri Ceren Yılmaz ile uyumlu olup olmadıkları konusunda sorulan soruya Alp Navruz, şaşırtıcı bir yanıt verdi. Oyuncu, “Şu an 3 ay oldu.Çok birlikte sahnelerimiz olmadı, son döneme kadar olmamıştı.Arkadaşlık olarak gayet iyi gidiyor. Zaman içinde de uyum ya da elektriği göreceğiz” diye konuştu.

Alp Navruz’un net bir ifade kullanmaması şaşırtıcıydı. Zira dizinin 7 bölümü geride kaldı ve bu oldukça uzun bir zaman dilimine denk geliyor. Ünlü oyuncu daha henüz bir uyum yakalayamadıklarını mı düşünüyor, işte bu detay dikkatleri çekti.

İşte Alp Navruz’un açıklamaları: